Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plísňové džíny

Od: ava odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím o váš názor, je-li vhodné, aby čtyřicetiletá štíhlá žena nosila tzv. plísńové džíny, hodí se to, nebo raději nechat pro mladší generaci? Předem všem děkuji za názor.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Mně to přijde naprosto v pohodě. Ve čtyřiceti žena přeci ještě není stará...

hodnocení

0x

Pokud jste opravdu štíhlá a v těchto džínách se cítíte dobře, noste je! Do čtyřicítky mi moc nechybí, nepovažuji to tedy za žádný pokročilý věk. Taky nosím džíny, ty ouzký, a cítím se OK. Okolí nic nenamítá. A kdyby namítalo,já se na to cítím a vyhovuje mi to. Jsem taky celkem štíhlej...

pb®
hodnocení

0x
Písňové džíny v dnešní době? Nevhodné a nevkusné. Nosilo se to v 80.letech. Co takhle mrkváče, šusťákovou soupravu, nebo lesklé elasťáky? Myslím, že 40tiletá žena tuhle dobu velmi dobře pamatuje a neměla by dopustit, aby se taková ohavnost vyskytovala v jejím šatníku.

hodnocení

0x

Myslím si, že plísňáky, to je něco, co říká, že si pamatuje lepší časy. Něco jako když starší paní vytáhne na procházku kožich. A když navíc, jsou to mrkváče, v kombinaci s dnešním trikem nebo topem, tak mi to příjde hodně nefajn. :-D Omlouvám se, ale když něco takového uvidím, mám pocit, že ten člověk je "sběratel" a cítím naftalín a byt nacpaný hadrama. Já vím, je to blbost, ale mám to tak.

hodnocení

0x

Promiňte,ale plísňáky už ne...Nebyly hezké nikdy,natož teď,když je dostatečný výběr..:)

karolinana
hodnocení

0x
A proc byste nemohla normálně se to nosí a proc tahat nějake sustaky jak stará baba noste to je to tet in

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]