Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dárek

Od: jumba odpovědí: 4 změna:

Pěkný pátek třináctého,

prosím o radu, jaký dárek vybrat. Bydlím na privátě třetím rokem. Naše bytná je moc hodná, milá paní. Za měsíc bude mít 70 let a cgtěli bychom ji koupit nějaký dárek. Uvažovali jsme, že ji pořídíme pejska. Ten její v říjnu pošel stářím a byla moc neštastná.Stále mluví, že by nějakého chtěla. Ale paní má potíže s chůzí a cukrovku. Chodí o jedné francouzké holi, jinak je ještě vitální. Jejího psa jsme většinou venčili my. O víkendu ho pouštěla jen na zahradu. Ale za tři roky tu nebudeme. Jsme poslední, koho vzala do podnájmu. Co pak? Pes se může dožít i 15 let. A jí věk bude také přibývat a zdraví zhoršovat. Může se dostat i do nemocnice. Ale pejska by moc chtěla a byl by to pěkný dárek.

Uvažovali jsme o jiném dárku, ale vše jsme zavrhli. Má všechno. Knížek plnou knihovnu. Kytky všude, kam se podíváme. Dříve hrála v divadle. Má ráda koncerty. Tak jsme uvažovali, že ji koupíme vstupenku na nějaké pěkné představení, nebo koncert. Ale zase kdo ji doprovodí, že? Né, že bychom se za paní styděli. Ale jezdíme na víkend domů. A přiznám se, že se nám nikomu moc nechce dělat garde, a pak víkend trávit na privátě.

Nebo máte jiný nápad, jaký dárek pro 70 letou paní?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, no když mně se nejvíce líbí ten nápad s návštěvou koncertu... Pro paní by to mohl být opravdu moc pěkný zážitek, na který by dlouho vzpomínala. Vy byste oželeli pouze jeden víkend a strávili ho na privátě, zatímco ta paní by možná na návštěvu koncertu velmi dlouho vzpomínala. Zvláště pak, když by to bylo ve společnosti milým mladých lidí.

Pro psa nehlasuji. Pes je závazek na velmi dlouhou dobu...

hodnocení

0x

babičkám jsem od jejich 65ti let dával sadu čajů...

Babičky totiž všechno měly a někam cárat se jim nechtělo... přeci jen vesnice... čaje dáváme celá rodina a jim to vystačí tak na rok do dalších narozenin :)

hodnocení

0x

V divadlech se dá koupit i dárkový poukaz. Lístek si paní může sama vybrat na konkrétní představení.

jumba
hodnocení

Vidím, že jste proti psu. Asi máte pravdu, i když kluci v tom nevidí problém. Ale když paní byla v nemocnici, tak jsem psa tahal 300 km vlakem domů a v neděli zase zpět. Ostatní dva se vymluvili.

Tak koupíme lístek na divadelní představení a vyžeru si to sám. A navíc s nápadem něco koupit, jsem přišel já. Ale paní nám vždy něco koupila, když jsme měli narozeniny nebo svátek. Ale pokusím se přemluvit přítelkyni, aby dělala garda a já je doprovázel. Pak spolu prožijeme víkend v Praze. Kluci nebudou chtít jít do divadla ani na koncert. A já na koncert taky nemusím. Divadlo mi nevadí. Tak vám moc děkuji. Pomohli jste v rozhodování. Jumba

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]