Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konkurz do filmu

Od: trixie* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.Je mi 15 a chtěla bych se zeptat jestli nevííte co se dělá na koknurzu do televize.Na internetu sem našla jednu castingovou agentůru a já nevím co se na to mám naučit.Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Nic konkrétního.Základ je mít aspoň dramatický kroužek abys nebyla překvapena...Když hledají dívku kolem 15ti let tak na místě ti řeknou co bys měla udělat.Nějaké info jen decentne-napr.aby uměla základy karate...Na castingu ti řeknou-projdi se tudy s deštníkem,usmivej se,pak skoč.(to jen příklad) oni si tě u toho nafoti,vemou tě na kameru a jestli budeš režisérovi vyhovovat tak tě vyberou.
trixie*
hodnocení

Děkuji,a omlouvám se zmáčkla sem omilem jiný číslo je mi 11.A abych pravdu řekla tak mi to moc pomohlo...

krkovicka*
Ahoj.Nutno podotknout že na konkurz tě musí doprovázet zákonný zástupce(rodiče).Hodně štěstí.
trixie*
hodnocení

Ano já vím a děkuju :)

lucienovotna
hodnocení

0x

Pokud chcete na konkurz do filmu, tak pro to musíte mít určité předpoklady, které se na konkurzu hodnotí (tón hlasu, úroveň stydlivosti, hlasitost Vašeho hlasu, vžití do scény) Konkrétní postup je takový, že vám buď režisér, nebo člověk, který přijímá z konkurzů navrhne scénku, kterou Vy musíte předvést. Příklad: Přišla jste do školy, a Vaše kamarádka Vás strčí. A nyní musíte tu danou situaci zahrát. Není to nic těžkého, a hlavně se vůbec nemusíte stydět, protože by Vám ta stydlivost ubírala na předpokladech které jistě máte. Vžijte se do té situace jako do Vaší skutečné zkušenosti;) .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]