Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčka 200 000,- kč u koho?!

Od: profiko* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den, prosím vás, je mi 21 let jsem svobodný,bez dětí,zaměstnaný - čistý měsíční příjem mám uvedený na 14 tisíc kč. Smlouvu mám na dobu neurčitou. Bohužel nemám učet u žádné banky. Žádnou půjčku,nebo splátky doposud nemám. Pouze si platím paušal. Bydlím s rodiči takže na bydlení také nepřispívám. Chtěl bych se zeptat. Nevíte kde by mi mohli dat půjčku 200 000,- kč? Nemá někdo podobný nějaké zkušenosti?V bankách a podobných půjčkách se absolutně nevyznám. 150 tis. bych chtěl využit na koupi vozu z bazaru, a 50 tis. na případné opravy atd.

Děkuji za odpovědi.

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
Tazatel požádal o uzavření vlákna. Respektujeme.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ggg
hodnocení

0x

A není lepší si koupit rovnou nové auto? Do 200.000,- by se nové dalo najít, než zbytečně investovat do ojetého..

Nejlepší je jít do České Spořitelny, tam dají půjčku skoro každému. Pokud půjdete do banky, i přesto by bylo dobré založit si bankovní účet...

hodnocení

0x

200 000 za auto z bazaru? Vždyť to už je pomalu na nové... Proč si nekoupíte v bazaru nějaké auto za 20 000? I taková auta se dají sehnat a slouží dobře. Jistě, nebude to žádné žihadlo, ale co byste chtěl.

Osobně mi přijde takto vysoká půjčka na auto z bazaru docela zbytečná.

hodnocení

0x

Dobrý den. Človíčku, proč se chcete zadlužit, když nemusíte? Víte kolik let, se dá jezdit v autě, které koupíte v bazaru za 25.000 až 30.000,- Kč. Auto vám může sloužit i dva tři roky, ( nám sloužilo 4 roky) bez oprav a pak ho znovu můžete prodat a opět koupit něco ojetého. Ušetříte a hlavně nepřijdete o peníze. Jen můj názor.

doplněno 26.05.12 12:56:

Dodatek: Otázka zněla, kde si půjčit. Vždy jsme si půjčovali u České spořitelny. ( před lety) V dnešní době to chce obejít banky a zeptat se, jaké mají podmínky. Když jste bez dluhů, tak vám půjčí každý.

martinxx1

Sel bych do sporky;)Ale 200litru na ojete auto?*haha*to bych sel spis do noveho ale jak psala viky i za 30 se da koupit,segra koupila za 35 oktavku a tak 10 do ni dala takze ma slusne auto za 45 000

martinxx1

dala do ni 10 i s ekodani 3000kc ;)

pavlas777
hodnocení

0x

No nevím, ale jestli chce mladej zamachrovat, tak s novým autem do 200k rozhodně moc nezamachruje. Jinak je to dobrá volba, koupit za 200k nové...

profiko*
hodnocení

Nejde o machrování,ale chci si koupit Superb 1.9 TDi 96 KW , 2003 rv. a nahoru. A to se pohybuje kolem těch 150 000,-tis. Mám ještě Mondeo 2002 a Mitsubishi Carisma 1997. Jenže to Mitsubishi i kdybych chtěl i přes to že je na LPG tak už za moc neprodám,protože je hrozně překopané, a mondeo půjde na vrakoviště za 30 tisíc, protože je tam jistý problém s elektronikou,řídící jednotkou atd. a mě už nebaví vrážet do dalšího motoru dovezeného z anglie. Jenže já nechtěl názor na to jestli nové nebo staré auto. Mě spíš zajímalo esi s tím co jsem o sobě napsal mám šanci někde půjčku dostat...

jirbar*
hodnocení

0x

Další abonent pro exekutory. Když na to nemám tak to nekupuji. Zvláště když se nejedná o životně důležitou věc.

profiko*
hodnocení

Smysluplná odpověd.

Hele víš co ti řeknu? Na nějakej posranej plech na kolečkách se vykašli,to je tak akorát dobrý na balení pubertaček. Raději si šetři na bydlení. Nebo chceš bydlet u rodičů na do smrti?

Bydlení. To je smysluplná věc.

martinxx1

Pujcku dostanes,ale pak to splacej,bejt tebou tak do pujcky nejdu nereknu pujcku do 50 000kc to treba tech 1500kc mesicne sezenes vzdicky ale je to tvoje vec

profiko*
hodnocení

Splátky chci max. 5 tisíc měsíčně , více ne. To jaký jsem napsal čistý měsíční příjem mám sice v papírech,ale protože jsem řidič z povolání tak asi většina lidí ví jak to funguje. Dostávám ještě zbytek peněz bokem na ruku + diety. Ale v papírech mám prostě čistý měsíční příjem ten co jsem uvedl v popisku svého dotazu ..

martinxx1

vis co?ty vis nejlip jak na tom jsi a co si muzes dovolit,tak si zaloz ve sporce ucet a penize si nech poslat tam

bender*
hodnocení

0x

za rok se tu budes ptat, jak se vyhnout exekuci *smich* (vzpomen si na moje slova) , takovych jako ty sem uz poznal... ses akorat dalsi do rady. Uz jenom napad, v 21ti si brat 200tisicovou pujcku na auto je jako napad z hlavy malyho kluka a ne cloveka, kterej bude schopen x let splacet 200 tisic.

spis si nechutnej, ze bydlis v 21ti s rodicema, ani neprispivas na najem, ja bejt tvuj rodic, tak te zenu, ty osoba shnila a lina, ktera se o sebe neumi postarat ani v 21ti, ale uz se chce zadluzit tak obrovskym dluhem.

moje rada je takova: POKUD NA NECO NEMAS, TAK SI NA TO NEPUCUJ!

hodnocení

0x

Na bydlení nepřispíváte,na jídlo asi taky ne,no to se teda máte! Mít 14.000,-kapesné,to by se mi taky moc líbilo! Vy mladí chcete všechno hned a nejlépe už včera!Naberete půjčky,nedej bože přijdete o práci,dluhy porostou a exekutoři budou vesele klepat u vašich rodičů! Jste fakt ,,frajer,, a to nemluvím o tom,že i kdyby vám těch 200.000,-půjčku někdo dal,tak pěkných pár tisíc přeplatíte! Jo a auto nejezdí na vodu,pojistka,dvoje gumy,technická,olej,baterka...to vám pak už z toho,,kapesnýho,,moc nezbyde.Raději se nad sebou pořádně zamyslete a nežijte na úkor rodičů! *cert*

martinxx1

No to ja bych si na auto nepujcil kdyz na to nemam tak si to nekoupim koncem roku si budu kupovat auto za cca. 30000kc a pocitam tak 10 do nej vrazim budu hledat auto s vymenenimi dily a od soukromich prodavacu,ne z bazace tipu aaa apod.muj plat je nanejvis 13000kc -3000 davam rodicum -1500 sporeni a jsem na 8500kc

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]