Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpěv ve výškách - technika

Od: petradavis odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny,

Měla bych pár dotazů týkajících se zpívání. Dá se zpěv plným hlasem ve výškách naučit nebo to ti profesionální zpěváci mají prostě tak dáno. Znamená to zpívat hrudním rejstříkem, nebo existuje i nějaký mix hlavového a hrudního rejstříku? Tím dá se naučit myslím bezpečně naučit, nerada bych si oddrovnala hlasivky. Jde mi zkrátka o to, aby mi hlas ve vyšších tónech nezněl jako falzet. Zpívám od mala, ale až teď se tak nějak více zajímám o techniku... snad není pozdě.

Všem moc děkuju za odpovědi :) .

Tady přikládám video s ukázkou, z kterého jsem si odvodila, že se to asi naučit dá :) ... ale za optání nic nedám. Takže ještě jednou děkuju za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Nechcete-li si odrovnat hlasivky, nezkoušejte to sama. Najděte si dobrého učitele zpěvu.

doplněno 20.01.13 09:42:

Samozřejmě, že je možné se to naučit. Chce to ale správnou techniku dýchání, posazení hlasu i techniku zpěvu. Opravdu nedoporučuji pouštět se do toho bez odborného vedení.

doplněno 20.01.13 15:21:

Základní umělecké školy

petradavis
hodnocení

A je možné se to naučit? Nebo je takový hlas prostě dar... :)

petradavis
hodnocení

Tak děkuji za odpověď. Nějaké deporučení na odborníka byste neměl/a?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak se naučit zpívat

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]