Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cestování bez pasu mimo EU

Od: lust67 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte radu jak získat rychle nějaký doklad (do 7dnů), který umožní vycestovat do Turecka? Stala se mi nemilá věc, že jsem zjistil, že mi před pár dny propadnula platnost. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

No - řekl bych, že je na čase sbalit babu z odd. pasů - zejtra sbalit, v sobotu a neděli ohromit a v pondělí si jít pro pas. *smich*

lilit
hodnocení

0x

Jedině zavolat (nebo rovnou zajít) na váš úřad a poptat se. Obyč pas se vydává do 30 dnů (za 600,-), jak je to se zkrácenou lhůtou (myslím za 1.500,-), to netuším. Vše vám řeknou jedině tam - jestli to vůbec lze takto rychle...

haninka*
hodnocení

0x

To jste pěknej punťa, ale mě se to stalo taky. Mazejte na úřad a sypte si popel na hlavu a ukecejte úřednici. Já jsem takhle předloni skoro přišla o dovolenou za 35 tisíc.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Nevím jak do Turecka, ale jsou zeme, kde rychlopas neni ani platne uznan.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]