Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzít si ho nebo ne?

Od: evicka2 odpovědí: 18 změna:

Ahoj všem, potřebuju poradit ale je to vážný tak prosím žádný srandičky a urážky jo a mazání jo? Jestli je něco vulgární nebo tak tak tam udělejte hvězdičky ale já fakt nevím co
Už 3 týdny chodím s jedním klukem, byl to panic já ho zaučila, říkala sem si _ nebude nic moc a pak hned sem zjistila že je snad úplně nejlepší (no tak skoro...) jakýho sem kdy měla. Za tu dobu co jsme spolu tak já neměla žádnýho jinýho, protože my to děláme 2x denně a ještě nevynechal... A další věc _ jeho otec je milionář, kterej vydělává nejmíň 5x tolik co já... A žijou si v bezva luxusu. A hned jak sme spolu začali chodit tak mi vyznal lásku a chce abych si ho vzala, že musíme být jen spolu jinak se zabije povídal :) :)
Tak sem mu naznačila že je asi ujetej že nic se nesmí přehánět, ale on mi nabídl že si mě chce vzít a že mi dá klidně všechno co má jak mě miluje atd. znáte to z pohádek žejo?
Tak teď s čím bych potřebovala poradit: Rozhoduju se jestli si ho fakt vzít? ono by to muselo být dost rychle, protože by se asi nesměl dozvědět že sem šlapala než se vezmeme? to by ho mohlo prý odradit podle toho co sem slyšela tak různě. Jaký na to máte názor? Ale zase bych se mohla vykašlat na gympl protože s těma jeho prachama už bych ho fakt nepotřebovala. A taky už bych nešlapala kvůli prachům už bych byla jen "sváteční řidič", no ne prostě jen kdyby on nemohl
Ale prvně bych chtěla poradit. Vím určitě že mi nejde jen o prachy ale jak to poznám jestli ho doopravdy miluju? Já mu samozřejmě řekla že ho miluju ze všech nejvíc na světě, on to bere, ale jak poznám jak je to doopravdy?
A kdyby to nebyla pravá láska, tak jak to udělat aby byla?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vem si ho! Lepší terno udělat nemůže!

lm®

*smich* ***********************************************************************************************************************************smich*

katerina*
hodnocení

0x

3 týdny? dost málo na to aby jste poznala jaký opravdu je. Ale jestli si ho chcete vzít tak do toho jděte rozvést se můžete vždycky :). Na školu nekašlat budete to potřebovat i když je jak se říká za vodou. Hodně štěstí.

tesyk*
hodnocení

0x

Proč tak nízké cíle? Zblbněte toho jeho fotra, on vám všechno odkáže a do rakve má blíž, než ten synáček. Já se vám divím, zahazovat se s nějakým mladíčkem...

moxa*

Přesně tak, vzít si fotra a užívat si se synem a je to v cajku :-D Jinak pro "Evičku" - ty se teda musíš nudit...

claire*
hodnocení

0x

*smich**smich* to nic, v klidu, mám jen záchvat smíchu *smich**smich* Jéééé, ty jsi nechtěla srandičky, ty bláho sorry! Jo tak moje rada - řekni Ano... a já se odcházím uchechtat k smrti *smich*

biscuitgirl*
hodnocení

0x

Promiň, ale nemůžu si to odpustit - tento dotaz zní jako dobrý vtip :) :

Znáte se 3 týdny a už tvrdíte, že se milujete - první absurdita,

znáte se 3 týdny a už se chcete vzít - druhá absurdita,

skončit se školou jenom proto, že on má prachy - třetí absurdita,

snažit se před ním utajit fakta o sobě - čtvrtá absurdita.

Proč se vlastně chcete brát? Nechápu. To spolu nemůžete být i bez svatby? Moje rada zní - VYČKAT. Po třech týdnech nemůžeš nikoho poznat, ikdyby jsi s ním byla 24 hodin denně ...

ukulele*
hodnocení

0x

Tý jo! Já být Tebou tak studia na gymnáziu nenechávám, neboť být bohatá je hezké, ale být chytrá je lepší. Dále bych pak počkal s vdavkami, neboť kvalitu partnera nemůžeme určovat 42 souložemi, jak píšeš. Nerozumím tomu šlapaní jako sváteční řidič? Mohu-li ti poradit na závěr - omývej se chladnou vodou, šlapej nejlépe na kole krásnou českou krajinou, nauč se vařit, péct, háčkovat a plést, přečti si něco kvalitní literatury. Najdi si práci, která Tě bude bavit a partnera, který se o Tebe postará v dobrém i zlém, předpokládám, že i Ty se o něj postaráš nápodobně. Hezký den...

malvinka*

...Asi bambilion bodů přiděluji Ukulelemu*ua*.

ukulele*

Ó já děkovat *hi*

hodnocení

0x

Tak dnes jsem se opravdu pobavila - super odpovědi. Podpořila byvch radu, která zněla "zblbni fotra". No nádhera.

fany08*
hodnocení

0x

Vem si ho, taková nabídka se neodmítá, zvlášť v tvém případě:D

martini*
hodnocení

0x

A proč si, Evi, myslíš, že prachy fotra by byly vaše? Víš, že až byste se rozvedli, neměla bys nárok ani na cent? Navíc zatím asi nemá nic ani synáček, ne?Pak by se ti ta škola mohla hodit. To o tom šlapání bych fakt nevytahovala. Taky hlasuju pro radu "vem si fotra"*smich*

charlie1366*
hodnocení

0x

Každý muž má něco,to si nevybereš...vem si ho*placni*

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Tak, a je to tady. Ženský, ženský ... Ty telenovely ...

tomm*
hodnocení

0x

EVIČKA 2 z a p e r l i l a ...*ua*
autor: evicka2
Datum: dnes 09:57
Předmět: RE: jak se vyrovnat s neverou sve zeny?
odpovědět
Uvědom si že chyba je hlavně v tobě. Mě žárlivci odjakživa štvou. Ona se nudí to je jasný. Já to znám
Musíš na sobě pracovat a já ti radím tohle řešení: Prvně přizvi jednoho kámoše a navrhni jí švédskou trojku - ona, ty a tvůj kámoš. Až se to naučíš a nebude ti to dělat problémy tak udělej někdy mejdan a pozvi víc kámošů, nebo radší řekni jí ať si ona sama vybere kluky co se jí líbí. A zase - trénovat takový menší grupáč tolikrát dokud ti to nepřestane vadit.
Taky je dobrý pustit dobrý péčko až budete spolu - a ona si u toho musí představovat ne tebe ale toho borce z péčka. A ty musíš být úplně v poho...
Kdyby ti to fakt nešlo tak napoprvně zkus se pořádně opít nebo nějáký prášky od psychiatra a po těch ti bude všechno jedno, podruhý už to třeba pude i bez nich.

malvinka*

Navrhuji svatební obřad neodkládat, alespoň se autorka příspěvku budě věnovat bohulibějším činnostem a přenechá prostor duchaplnějším dotazům.*hej*

alexandra*
hodnocení

0x

evicko2

souhlasím z malvinkou,vem si ho a dej zde prostor lidem,kteří opravdu potřebují poradit či podiskutovat.Někdy,když čtu tvé dotazy(toto není určitě první) si říkám,jestli si z nás tady děláš šprťouchlata nebo ti toho rozumu bylo do vínku dáno opravdu tak málo.Jen bych ti chtěla říct,že vykašlat se na školu opravdu není dobrý nápad.Jednou se ti vzdělání bude třeba hodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]