Nejste přihlášen/a.
Název diskuze říká vše.
Zaměstnavatelé samozřejmě.
Dobrý den, ano, dlouho jsem měl tento dojem. Ale, potom jsem vstoupil do odborové organizace bankéřů, uhlobaronů, finančních magnátů a bossů. Nyní mám pocit většího zastání a zaměstnanci si již tolik na mě nedovolují. Zdravím!
Já bych tady tu diskusi ani nerozvíjel.Zavání to hádkou ,výsměchem a ironií.On totiž zaměstnavatel a zaměstnanec má na danou problematiku jiný úhel pohledu a vždy budou mít pravdu oni,byť je to z-tel nebo z-nec.
V tržním prostředí je i lidská práce zbožím, které se kupuje a prodává. Lidská práce stejně jako zboží, má svoji hodnotu ( hodnota lidské práce je dána nezbytnými životními potřebami k životu) a nadhodnotu (nadhodnota je, co člověk vyrobí navíc, než sám nezbytně potřebuje k životu). Vykořisťování spočívá tedy v tom, jak je rozdělována nadhodnota lidské práce, případně jakou měrou se na její rozdělování podílí zaměstnavatel a zaměstnanec.
Hezký cečer -miro
doplněno 28.01.15 16:46:Charakteristické pro vykořisťování je, odměňovat lidskou práci přibližující se jen k její hodnotě.
doplněno 28.01.15 17:35:Ještě doplním:
Každý z nás si můžeme posoudit vlastní míru vykořisťování podle toho, co si ze svých příjmů můžeme dovolit nad rámec nezdytných životnívh potřeb (bydlení, strava, oblečení, vzdělání, zdravotní péče, kultůra, odpočinek a pod).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.