Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které české pohoří máte nejraději?

Od: cernonozec odpovědí: 11 změna:

Já mám nejradši asi Krkonoše. Byl jsem v nich nejčastěji v porovnání s ostatními. Ale každé pohoří má něco do sebe. Miluju hory :)

Co vy?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já nedokážu říci, které mám nejraději, ale nejvíce jsem se najezdila do Krkonoš a na Šumavu. Jinak hrozně miluju Ještěd, tam vyrazím vždy, když mám chvilku času, a procházka po tamních hřebenech je pro mě úžasný relax. Hory miluju všechny, i zahraniční.

lidus*
hodnocení

0x

Nejčastěj jsem byla v Jeseníkách a Beskydech i první výšlap vnučky byl Praděd.

kubelkovakamila*
08.04.15 14:48
hodnocení

0x

Krkonoše :)

Čím míň lidí, tím líp. České středohoří

athenaise*
hodnocení

0x

Jizerky...a proč? Mnooo asi proto, že sem se tam narodila. Je to takový zvláštní pocit, když jsem tam...asi jsem začarovaná :))

*palec*

Když jsem měla za sebou Skotsko a Anglii, které mně učarovaly, tak jsem byla v Hejnicích, směrem na Ferdinandov, a poprvé koukala na ty hory s obdivem... a říkala jsem si, co jsem proboha na těch ubohých kopečcích v severní Anglii viděla?!

Takže za mě taky Jizerky. Ale jinde jsem nebyla :( znám už jen Krkonoše, ale v porovnání s Jizerkami to není ono.

athenaise*

Jj není to ono ;)

hodnocení

0x

Nejraději máme Krkonoše. Jsou od nás nejblíž a před lety jsme měli možnost jezdit na starou chatu od podniku. Za pár korun a kdykoliv jsme chtěli. Dneska už je to všechno pryč. Prochodili jsme kdeco, Medvědín-Svinské louže, Vrbatovu chatu, pramínek Labe, Labská bouda, Labský důl,Špindl, z Pece na Portášky, Růžohorky, Sněžku, dolů k býv. Obří boudě, Luční, památník obětí hor, Výrovka a dolů do Pece. Kozí hřbety, Modrý důl, po hřebenech cesta Čs. polského přátelství´- většinou jsme začínali od Špindlerovky.

Krkonoše mají úžasnou květenu - kýchavice, arniku, rosnatku, suchopýry, podbělice, sedmikvítek,mléčivec, lilie...

Vadilo mi dost lidí na cestách. Proto jsem se nemohla vzpamatovat na Šumavě, kde jsme za půl dne potkali třaba jen 3 lidi. Je méně zdevastovaná, díky tomu, že část bývala nepřístupná. Bohužel, od nás je velice "z ruky". Jinak bych si ji prozkoumala velice ráda. Má své velké kouzlo. Jaga.

jabraka*
hodnocení

0x

Kdo si projde některou část Šumavy,nedá na ni už dopustit.Šumava je krásná během celého roku a některá místa působí nedotčeně,je tu samá přírodní rezervace

JABRAKA

sonyboj*
hodnocení

0x

Moje nejoblíbenější pohoří je to, na kterém zlatý ježíšek na zlatém řetízku sáňkuje z kopečku na kopeček.*frajer*

cygnus*
hodnocení

0x

Každým rokem se vracím do Adršpašských skal, ale po zkušenosti nikdy ne o prázdninách, kdy je tam přelidněno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]