Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám podezření na těhotenství, ale ještě ho nemám 100% potvrzené. Menstruace se nedostavila a ani mě nebolí břicho (což by mělo naznačovat, že se dostaví). Včera jsem byla u lékaře, ale ten na ultrazvuku nic neviděl, jen podotkl, že mám zvětšenou dělohu nebo sliznici, teď ani nevím, odebral mi krev pro zjíštění HCG hormonu. Bylo by to moje první těhotenství a jsem nervozní z výsledků a potřebuju si o tom s někým promluvit. Jak moc je tedy pravděpodobné, že by se mohlo za těhle okolností jednat o těhotenství?! děkují moc...
Možné je všechno. I těhotenství. V případě, že byste si ho moc přála, tak vám přeji hodně štěstí, ať vám to vyjde. Na ultrazvuku je něco vidět později, většinou taková jakoby černá tečka. Proto vám lékař nechal odebrat krev, aby z ní zjistil to případné těhotenství. Ale i když by vám těhotenství z krve potvrdil, tak se raději předčasně neradujte. Ono je tomu tak, že je dobré počkat do cca 12. týdne těhotenství, kdy už je např. málo pravděpodobný samovolný potrat či zamlklé těhotenství a tak. Píši vám to proto, abyste nebyla zbytečně pak zklamaná. Ono to totiž není nic moc příjemného (vím z vlastní zkušenosti).
...tak to je mi moc líto...kamarádka měla nedávno taky podobnou situaci...měla mimoděl.těhu a tehdy mě to moc mrzelo i za jí ani mě nenapadlo, že by do 3 měsíce mohlo dojít k samovol.potratu
snad to nebude můj případ...děkují vám moc za přání...moc by jsme si to miminko přáli...tak snad to výjde
A proc jste si neudelala tehotensky test? Hned byste vedela na cem jste. Na ultrazvuku je neco videt az takovy 5-6.tyden.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.