Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu si vzpomenout na název filmu

Od: pajaaaaaaaa odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, omlouvám se, asi si budete myslet že jsem úplný hlupák, ale viděla jsem asi před rokem jeden film a nemohu si vzpomenout. Byl to český film/ pohádka takový starší ale barevný o tom, že se točil nějaký film a hledali do něj herečku(holčičku) no a tu oholili do hola a ten film je vlastně o tom jak natáčeli celý ten film, každý den holili holčičce hlavu a děti ji neměly moc rády, nevíte někdo? moc prosím...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Jak se točí Rozmarýny

doplněno 12.02.15 15:02:

Není zač, rádo se stalo. *slunce*

pajaaaaaaaaaaa
hodnocení

Anooo to je ono, moc děkuji ♥ :))

faithoncemore*
hodnocení

0x

csfd.cz/...

doplněno 12.02.15 15:03:

Sakrapes, jsem zas druhá ;)

...no no, ale to je tím, že se nám vrátila Dejavu :) už jsem si říkala, asi někde lyžuje.

dejavu*

Já a lyžovat? Chachá, to bych musela být omámená chloroformem. :) Organizuji teď tuhle akci, tak s tím mám trošku práce, proto jsem byla mimo Poraďte.

faithoncemore*

To vypadá věru na zajímavou akci :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]