Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zabít manžela nebo najmout firmu?

Od: evelusina* odpovědí: 20 změna:

Marně jsem se domnívala, že plánovanou rekonstrukci koupelky zvládně manžel sám s pomocí švagra a ejhle.Dnes mi suše oznámil, že nemá čas se s tím s... a mám najít nějakou firmu - prej aby to nebylo drahý, vážně mu moc děkuju za ochotu!*zed*

Copak se v tom jako vyznám?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Zabít manžela, to pomůže... *haha*

Obejděte (oslovte mailem) pár firem v okolí, definujte rozsah práce (bourání, zdění, sqm obkladu atd. - pokud nevíte co a jak, aspoň do tohoto zapřáhněte manžela - se slibem, že vše ostatní zařídíte) a nechte si poslat předběžnou kalkulaci rozpočtu a reference...

hodnocení

0x

Firem je dost, ale dejte hlavně na reference a spokojené zákazníky. Záleží odkud jste...

evelusina*
hodnocení

Jasně budu se ptá., kde se dá. Jsme z Brna

ahasver4*
hodnocení

0x

My už jsme tací...manželé...:)Já vyrábím botník už takových dobrých třicet let...*smich*Zatněte zuby a vyhledejte firmu v okolí,která to provádí.Ale než se pro nějakou rozhodnete,porovnejte nabídky a poptejte se,jakou mají lidé s vybranou firmou zkušenosti...

doplněno 23.05.12 14:43:

Možná ho nebudete muset zabíjet,až uvidí ty ceny,ještě se do toho rád pustí sám...*ua*

evelusina*
hodnocení

No tak byste se měli VY MANŽELÉ trochu zvetit *bum**smich* jinak děkuju, to než vše porovnám ho asi opravdu zabiju :)

ladaadal*
hodnocení

0x

Eveli a máš najmout firmu na tu koupelnu nebo na manžela? To jsi nespecifikovala.*smich*

výtka
Upozornění od sys hejkal 23. 05. 2012 15:47:01
Lado, nedávno tu admin psal o kecáni na poradně. Jak pomohla tvoje poznámka tazatelce?
evelusina*
hodnocení

Firmu zatím nemám a jak tak čtu, tak hned tak nebude a manžel zatím žije podotýkám zatím:-P

ladaadal*

Hejkal - to byla ale doplňující otázka, abych si ujasnil, na co mám odpovídat!

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím. Být váma , tak ho nechám žít. Vy ženský to máte jednoduchý. nemusíte se na rozdíl od nás o nic starat. Kór teď v poslední době. Víte jaký to byl záhul. Hokej , teď do toho ještě ta politika. Je toho na nás kladeno prostě moc a jsme taky jenom lidi. *smich* ...

Nedávno jsem dělal bytové jádro .O vše se starala paní domácí a musím podotknout že měla perfektní přehled a vše klapalo tak jak mělo. Manžel vždycky přišel z práce domů vzal si kolo a jel se projet. Prostě ideální manželství.

evelusina*
hodnocení

Mám jen jednu otázku? Vy jste ženatý? Pokud ano, tak vaší paní skládám poklonu*placni*

instalater*

evelusina : Děkuji . Až přijde domů - kope studnu na zahradě , tak ji to vyřídím. *ua*

hodnocení

0x

Záleží na tom.Já jsem si dělal rekonstrukci sám,jen vodu-kolega z firmy,ale vodák,melouchem;známý eletrikář.Stálo mne to cirka 30-35000kč, stím že ne vše bylo nové-kuch.a vanová baterie ,WC zůstalo,a dveře jsem sehnal za hubičku na aukru (jako nové!).Když mi další známý skrz rozpočet půjčil své papíry od rekonstrukce-tak rozdíl je více než 100 000kč-dělala mu to firma.

doplněno 23.05.12 17:38:

Ještě pro doplnění jednalo se o rekonstrukci jádra v paneláku za vyzděné z Ytongů.Jo a ještě! Pokud se nemáte na cca 14 dnů kam vystěhovat,tak to nedělejte.Dělal jsem to za plného provozu a na hlavní etapu (vybourání a vyzdění nového ) dovolenou ale pak po práci (omítky,obklady atd.)!

doplněno 24.05.12 16:23:

To Viky-dá se to,dělal jsem to tak Já žena a 2 děti! S tím,že vše neustále fungovalo,akorát když přišla kamarádka za dcerou ,tak byl div živá z toho že při vykonávání potřeby na ni bylo vidět!.Původní rozvody byli až do poslední chvíle funkční,pak voda asi na hodiny nešla než se přepojila na nový rozvod a totéž eletrika.

jabraka*
hodnocení

0x

Když je řeč o manželovi,zkus ho vyměnit.Na Webu se zadá heslo:Manžel po telefonu - a výsledkem je řada možností-.

JABRAKA

hodnocení

0x

Dobrý den. Rekonstrukci koupelny v bytě, kde je normální rodina 2 až 4 lidé za normálního provozu, to je nepředstavitelné. Nejlépe je, odstěhovat se na chalupu, nebo k příbuzným. Bez vody se nedá žít. Když je rodina odstěhovaná, dají se všechny dveře pokojů, oblepit páskou, aby se tam nedostal prach, při bourání. Ušetří to hodně práce. Vybírat firmu, která vám rekonstrukci bude dělat, to dá velkou starost, hlavně, když chcete vědět, jaké rekonstrukce dělali a kde. Když je možnost, tak se přímo informovat. Hlavně nikomu nic neplatit dopředu. Pro vás jedna výhoda, vyberete si sama, jakou chcete mít koupelnu. Když něco řemeslníci udělají špatně, tak nemůžete nadávat manželovi. Jen můj názor

evelusina*
hodnocení

Vidíte takže napřed teda musím začít s hledáním azylu;), ne tak to by neměl být žádný problém a počítala jsem tak maximálně 10-14 dní, víc to snad nebude...

buss
hodnocení

0x

A on je tak znalý, že by to zvládl? Podívat se po firmách, co to dělají snad není problém a poptat se pak jejich zákazníků jak jsou spokojeni. Udělat výběrové řízení, nastolit požadavky a porovnávat..

evelusina*
hodnocení

V tom taky žádný problém nevidím, nějaké tipy dokonce už za ten den mám, samozřejmě další uvítám. Ale jak se chcete ptát následně těch zákazníků?repsektive kde je seženete pokud to nejsou vaši známí?*nevi*

fran
hodnocení

0x

Doporučení firmy, to ještě dobré. Když nevadí ty tisíce co si pak naúčtuje;)...Co přizvat známé, sousedy?

Rodina je instituce, svým způsobem také firma: Kromě toho, že rodina je zdrojem podpory, je i zdrojem stresu. Ve společnostech našeho typu, orientovaných na osobní uspokojení, osobní rozvoj a osobní úspěch, je harmonizace rozdílných zájmů jednotlivců žijících v rodině náročným úkolem. Konflikty osobních a generačních zájmů v rodině mají občanům pomáhat řešit také sociální služby.

domca*
hodnocení

0x

Nejste jediná žena, které manžel odmítá house works ten můj by to teda ani nezvládl, takže jsem zadala poptávku a nejlíp mě vyšla firma radekbukvald, je pravda platila jsem zálohu, ale termín dodrželi naprosto přesně, což pro mě bylo stěžejní...

evelusina*
hodnocení

Tak záloha by mi taky nevadila, pokud by samozřejmě proběhlo vše bez problémů, děkuji vám za tip

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]