Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit kocoviny?

Od: klera* odpovědí: 13 změna:

ahoj, poradíte mi prosím? oslavovali jsme maturitu a já se vzbudila s příšernou kocovinou...*blee*:D nemáte nějaké zkušenosti jak se jí co nejrychleji zbavit nebo co vám při ní pomáhá, když máte za chvíli zase normálně fungovat? díky za rady

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Silný kuřecí vývar (to ale na dlouho), hodně pít neperlivé nápoje a klidně i tabletu "Vyprošťovák" - seženete v lékárně.

A taky se jít projít na čerstvý vzduch, to hodně pomáhá.

mowla*
hodnocení

0x

ˇPředávkovat´ se vitamínem C - citrony, pomeranče... K tomu hodně pít třeba slabý čaj...

petrpan*
hodnocení

0x

Hele já se vždycky vyprázdnim :D najim a jdu se projít na hlavu si vemu ibalgin a je to ;) nic víc neporadim ... nejhorsi je se válet v postely a nic nedělat :D

seznammih*
hodnocení

0x

Pohyb a myslet na něco jinýho, než jak je ti špatně :) věř mi bylo mi taky pšatně a pak jsem s kocovinou musela jít na brigádu do tesca ke grillu :D a jako mávnutím proutkem už mi pšatně nebylo :) Jinak prej pomáhá kola, mátovej čaj, kuřecí vývar, jíst suchej rohlík, nebo prej pomáhá sníst něco hodně mastnýho a tučnýho (třeba hambáč :) ). Nejhorší je se jen tak válet v posteli :)

mě teda udělá dobře, když jsem celý dopoledne na záchodě s hlavou v míse a pak už je to odpoledne lepší, ale tahle metoda asi není pro každýho ...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Na kocovinu? POHYB, PRÁCE. A to myslím vážně. Vyzkoušel jsem sposut u věcí a nic nebylo tak dokonalé jako pohyb. A nebo spánek :)

Vývar, česnekačka, tableta Vyproš´ťovák (což je obyčejná jedlá soda) pomáhají částečně. A taky pivo. To mi pomůže taky dočasně. A ne vždy se to může.

Takže za mě, pokud to jde, pohyb-procházka, kolo, brusle. Ale začni pomalu, jednou jsem se málem hodně vysekal :(

karlossso*
hodnocení

0x

Hodně pít neperlivé nápoje,vitamín C a rozproudit oběhový systém aby alkohol rychleji vyprchat,ležením v posteli to bude nekonečně dlouhý boj..*zed*

ladaadal*
hodnocení

0x

Čerta vyženeš ďáblem - dej si panáka nebo studené pivo a můžeš vyrazit. Pokud ovšem neřídíš.

To musíš zjistit sama. Někomu pomáhá studené mléko, někomu panák, někomu kyselá okurka nebo zelí. Někomu vůbec nic - ty na tom jsou nejhůř a většinou nejmíň pijou*smich*

bena*
hodnocení

0x

Určitě můžu doporučit sumáky Vyprošťovák a hlavně hodně pít. určitě je dobré si koupit šumáky s vitamíny, dají se sehnat od nějakých 16 korun v diskontu či supermarketu...

určitě je odbý jít na čerstvý vzduch a místnost dobře vyvětrat

hodnocení

0x

tak za prvé dostatek spánku po večírku, potom si dát silný vývar, popř. česnečku, hodně pít (neperlivá voda), plus mezi tím si vždy loknout malého množství coca coly a jít se projít. To by mělo zabrat

jirbar*
hodnocení

0x

Radši bych ji předcházel. To znamená nechlastat, zvláště když to neumím.

klera*
hodnocení

díky moc všem :) už jsem v cajku...*frajer*

Během pití si dát čokoládu (hořkou a čím víc procentní tím lépe) a druhý den se kocovina nedostaví ;)

lilit
hodnocení

0x

Chce to vitamíny. Většinou bohatě postačí hodit si do sklenice dvě rozpustné tabletky multivitamínu a je to... (nekonzumovat často, doporučená dávka je tableta denně...kocovina je ale zvláštní případ) :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]