Nejste přihlášen/a.
ahoj, poradíte mi prosím? oslavovali jsme maturitu a já se vzbudila s příšernou kocovinou...:D nemáte nějaké zkušenosti jak se jí co nejrychleji zbavit nebo co vám při ní pomáhá, když máte za chvíli zase normálně fungovat? díky za rady
Pohyb a myslet na něco jinýho, než jak je ti špatně věř mi bylo mi taky pšatně a pak jsem s kocovinou musela jít na brigádu do tesca ke grillu :D a jako mávnutím proutkem už mi pšatně nebylo
Jinak prej pomáhá kola, mátovej čaj, kuřecí vývar, jíst suchej rohlík, nebo prej pomáhá sníst něco hodně mastnýho a tučnýho (třeba hambáč
). Nejhorší je se jen tak válet v posteli
mě teda udělá dobře, když jsem celý dopoledne na záchodě s hlavou v míse a pak už je to odpoledne lepší, ale tahle metoda asi není pro každýho ...
Na kocovinu? POHYB, PRÁCE. A to myslím vážně. Vyzkoušel jsem sposut u věcí a nic nebylo tak dokonalé jako pohyb. A nebo spánek
Vývar, česnekačka, tableta Vyproš´ťovák (což je obyčejná jedlá soda) pomáhají částečně. A taky pivo. To mi pomůže taky dočasně. A ne vždy se to může.
Takže za mě, pokud to jde, pohyb-procházka, kolo, brusle. Ale začni pomalu, jednou jsem se málem hodně vysekal
Během pití si dát čokoládu (hořkou a čím víc procentní tím lépe) a druhý den se kocovina nedostaví
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.