Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem si několik piv, naskládal je jako vždycky do auta naležato, ale když jsem je pak vyndaval, zdálo se mi, že jedna láhev trochu syčí a ukáplo z ní pivo, tak jsem ji hned - ale opatrně - otvírákem otevřel a bohužel jsem zjistil, že má - celkem dost - poškozené, uražené hrdlo. Tedy, ta zátka tam ještě jakžtakž držela, ale proto pivo teklo. Muselo to být už z výroby, protože žádný střípek mi v ruce při otevírání nezůstal ani neodlétl.
Moje otázka - myslíte, že mi láhev vykoupí, i když je poškozená? Čistě teoreticky by ji samozřejmě vykoupit měli, protože poškození jsem nezavinil já - ale to jim těžko prokážu, že jo. Zařízení na kontrolu celistvosti hrdel má snad každý pivovar, ale takhle láhev mu asi unikla.
Stalo se vám někdy něco podobného, že jste koupili láhev, která měla poškozené hrdlo? Co jste pak s lahví dělali? Vykoupili vám ji, nebo jste ji museli dát do skla? Chyba je v tomto případě na straně výrobce.
Ano, někdy se to stává, ani kontrola v pivovaru před plněním není dokonalá. Pokud ji automat vezme, máte 3,-Kč a pokud ne, nechte ji stát před automatem, pokud tam není koš či bedna na sklo. Já bych to více neřešil. Pokud nebudete reklamovat unikající ještě zašpuntovanou flašku, těžko dokážete, že jste hrdlo nepoškodil Vy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.