Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pěšinka ve vlasech - vlevo či vpravo?

Od: kadernice odpovědí: 11 změna:

1.OTÁZKA: Chci se zeptat, na které straně nosíte pěšinku, přesněji řečeno, nad kterým obočím? Od 13 let nosím pěšinku nad pravým obočím (prostě na Hitlera pro nechápavé).

2.OTÁZKA: Mimochodem připadá vám pěšinka nad pravým obočím Hitlera? Nebo to dnes už nikdo neřeší? Vím, že většina lidí, převážně žen, nosí pěšinku nad levým obočím. Taky jsem ji tak chtěla nosit, jenže jsem měla na levé straně ve vlasech mateřské znaménko. Teď je mi 20 let, nechala jsem si ho preventivně ze zdravotních důvodů odstranit.

Pěšinku jsem tedy přehodila nad levé obočí. Sice si na to nemůžu zvyknout, ale snad to půjde. Chci to tak nosit už nafurt.

3.OTÁZKA: Považujete lidi často přehazující pěšinku za povahově nestálé?

4.OTÁZKA: Myslíte si, že má strana pěšinky vliv na lidskou povahu.

Moc děkuji za odpovědi na své podivné otázky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zizani*
hodnocení

0x

já osobně nosím pěšínku spíše na pravo *smich*

o
hodnocení

0x

ad1. Nosím nad levým.

ad2. Ne hitlera mi to nepřipomíná

ad3. Nevšímám si, zda si někdo přehazuje pěšinku

ad4. Nemyslím, že má pěšinka vliv na lidskou povahu

5. Považujete lidi, řešící problémy stejné závažnosti jako "kadeřnice" za duševně plytké?

6. Nosíte ho v pravé nebo v levé nohavici?

kadernice
hodnocení

Nemyslím si o sobě, že bych byla duševně plytká. V dnešní době je image mužů i žen důležitý a zdá se mi, že účes je základ. Pokud tedy ženy nechtějí vypadat jako Popelky a muži jako Robinsoni na pustém ostrově :)

Vidal Sasoon by to pochopil, pokud vůbec víš, kdo to byl autore "o".

gumidek*
hodnocení

0x

Není to tím, že většina lidí jsou praváci a pravou rukou si ty vlasy hrábnou nad levým okem?

bonna

Jsem pravák a pěšinku mám v pravo. Tak asi jak kdo.;)

shady*
hodnocení

0x

... :) nosím ji napravo a hodně "uhlazenou" - a nikdo nic nenamítá, každý spíš souhlasí, že je to celkem pěkné. Taky záleží na vzhledu (jakože k někomu se to hodí a k někomu ne)

polinek*
hodnocení

0x

odjakživa se pěšinka dělala vlevo.Jedině jak měl vlka nebo nějaký jiný problém. Na pravé straně je na Hitlera! Ale každému jak to vyhovuje.

Dneska můžeš mít pěšinek několik cig..cag... Nebo půl hlavy a každá strana jiná,,,hiTo je fuk,,,dnes je vše povoleno...i na koleno. hihi

askmenow*
hodnocení

0x

1.OTÁZKA: Uprostřed.
2.OTÁZKA: Hitlera mi nepřipomíná, ani nevím, na které streně ji nosil on. Spíš by mi ho připoměl celý sestřih.
3.OTÁZKA: Ne. A ani bych si asi nevšimla, že jí mají jinde.
4.OTÁZKA: Když už, tak obráceně - povaha na volbu strany pěšinky. Ale ani to si moc nemyslím.

martinaa*
hodnocení

0x

Do 11 let pěšinka, vlevo, od té doby vpravo. Nemyslím si, že to jakkoli souvisí s povahou nebo osobností člověka, tím méně s nějakým Hitlerem:D To je pěkná blbost, půlka světa by se musela učesat jinak, protože má účes "podobný" nějakému magorovi.

fran
hodnocení

0x

1. Nikde, ofina.

2. Nepřipomíná. Účes Hitlera proslavila jakoby šikmo střižená ulíznutá patka připláclá na čele, umístění pěšinky je podružná záležitost.

3. Praktici. Při dlouhodobém česání pěšky na 1 staně se může tvořit trochu kout.

4. Opravdu mystická otázka. Může, pokud tím účesem chceme někoho napodobit, svůj vzor.

5. Cikcak pěšinka středem je dobrá inovace účesů.

6. Rovná pěšinka vzadu dělící copy ...moc se už nevidí, škoda.

jirbar*
hodnocení

0x

Pro naše vši vpravo, pro anglické vlevo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]