Nejste přihlášen/a.
1.OTÁZKA: Chci se zeptat, na které straně nosíte pěšinku, přesněji řečeno, nad kterým obočím? Od 13 let nosím pěšinku nad pravým obočím (prostě na Hitlera pro nechápavé).
2.OTÁZKA: Mimochodem připadá vám pěšinka nad pravým obočím Hitlera? Nebo to dnes už nikdo neřeší? Vím, že většina lidí, převážně žen, nosí pěšinku nad levým obočím. Taky jsem ji tak chtěla nosit, jenže jsem měla na levé straně ve vlasech mateřské znaménko. Teď je mi 20 let, nechala jsem si ho preventivně ze zdravotních důvodů odstranit.
Pěšinku jsem tedy přehodila nad levé obočí. Sice si na to nemůžu zvyknout, ale snad to půjde. Chci to tak nosit už nafurt.
3.OTÁZKA: Považujete lidi často přehazující pěšinku za povahově nestálé?
4.OTÁZKA: Myslíte si, že má strana pěšinky vliv na lidskou povahu.
Moc děkuji za odpovědi na své podivné otázky.
ad1. Nosím nad levým.
ad2. Ne hitlera mi to nepřipomíná
ad3. Nevšímám si, zda si někdo přehazuje pěšinku
ad4. Nemyslím, že má pěšinka vliv na lidskou povahu
5. Považujete lidi, řešící problémy stejné závažnosti jako "kadeřnice" za duševně plytké?
6. Nosíte ho v pravé nebo v levé nohavici?
1. Nikde, ofina.
2. Nepřipomíná. Účes Hitlera proslavila jakoby šikmo střižená ulíznutá patka připláclá na čele, umístění pěšinky je podružná záležitost.
3. Praktici. Při dlouhodobém česání pěšky na 1 staně se může tvořit trochu kout.
4. Opravdu mystická otázka. Může, pokud tím účesem chceme někoho napodobit, svůj vzor.
5. Cikcak pěšinka středem je dobrá inovace účesů.
6. Rovná pěšinka vzadu dělící copy ...moc se už nevidí, škoda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.