Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ZKUŠENOSTI s webem superload.cz

Od: hop® odpovědí: 8 změna:

Zdravím, přišel mi mail od SUPERLOAD.CZ, nabízejí sjednocení hesel pro stahování souborů z mnoha úložišť.

Mimoto nabízejí při dobití kreditu do určitého data nějaké kreditu navíc.

Vše vypadá lákavě, ovšem zarazila mne jedna věc, už při otvírání jejich e-mailu to hlásí problém s certifikací.

Ptám se tedy na případné zkušenosti, a opravdu netoužím po "chytrých" komentářích, že jsem si naběhl a podobných...

Předem díky za KONKRÉTNÍ a ROZUMNÉ reakce, hezký den... *slunce*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re*
hodnocení

2x

já tam mám účet a dostal jsem zdarma 2000 kreditů. Už sem si koupil kredity a sem spokojenej. Dneska sem přišel na dobrou věc, zaregistroval jsem se znova a můžu stahovat do alelůja. Za první dva filmy se mi stáhli kredity a když jsem měl jenom 400 kreditů tak sem si stáhnul asi 32 filmů bez toho abych šel do mínusu nebo by se mi zobrazilo upozornění že mám nedostatek kreditů *smich*

doplněno 13.05.12 23:06:

1 kredit = 1 MB,... akorát u hellshare a helspy to je 4 kredity = 1 MB

hop®
hodnocení

Díky za názor, radši ještě počkám na další, nicméně dávám *palec*

majkl43

Priznam se, ze tu sluzbu moc neznam, ale co jsem tak zbezne zkouknul, maji to dost drahe.

Osobne pouzivam www.multishare.cz, maji tam o neco vic podporovanych serveru a hlavne je to cenove mnohem vyhodnejsi ;)

petrik85

Já o tomto webu také slyším poprvé, ale vypadá to celkem zajímavě.

Co jsem koukal na multishare.cz, tak z něj mi to vychází dráž, než ze superload.cz a také na mě superload.cz působí více přívětivým dojmem.

majkl43

Ono neni vsechno zlato, co se trpyti :) Kdyz si proctete podminky, zjistize, ze ne vsechny servery maji pomer 1MB = 1MB...
superload.cz/...

hop®
hodnocení

Tak jsem to risknul, zaregistroval se a koupil kredit. Zatím to s kamarádem testujeme, ale vypadá to, že by to mohlo fungovat podle inzerovaných podmínek! *palec*

jardadrasky
hodnocení

0x

Ahoj, sice je to staré téma, ale snad někomu pomůže taková malá recenze projektu MultiShare.cz :)

Ptal jsem se kamaráda, co se v počítačích dost vyzná, odkud stahovat filmy a soubory obecně a on sepsal tenhle kratičký "článek"o MultiShare. Více tady: multishare.ic.cz/...

Nedalo mi to a taky jsem ten MultiShare.cz vyzkoušel a je to fakt paráda! Naprosto bez problémů, funguje to parádně. Můžu jenom doporučit.

vladan
hodnocení

0x

Taky muzu s klidnym srdcem doporucit MultiShare.cz. Pouzival jsem nejdrive Superload, ale protoze me porad neslo stahovat a porad tam neco nefungovalo, tak jsem hledal neco jineho a nasel jsem MultiShare a jsem s nima moc spokojenej! Vse funguje jak ma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]