Nejste přihlášen/a.
Zdravím, přišel mi mail od SUPERLOAD.CZ, nabízejí sjednocení hesel pro stahování souborů z mnoha úložišť.
Mimoto nabízejí při dobití kreditu do určitého data nějaké kreditu navíc.
Vše vypadá lákavě, ovšem zarazila mne jedna věc, už při otvírání jejich e-mailu to hlásí problém s certifikací.
Ptám se tedy na případné zkušenosti, a opravdu netoužím po "chytrých" komentářích, že jsem si naběhl a podobných...
Předem díky za KONKRÉTNÍ a ROZUMNÉ reakce, hezký den...
já tam mám účet a dostal jsem zdarma 2000 kreditů. Už sem si koupil kredity a sem spokojenej. Dneska sem přišel na dobrou věc, zaregistroval jsem se znova a můžu stahovat do alelůja. Za první dva filmy se mi stáhli kredity a když jsem měl jenom 400 kreditů tak sem si stáhnul asi 32 filmů bez toho abych šel do mínusu nebo by se mi zobrazilo upozornění že mám nedostatek kreditů
1 kredit = 1 MB,... akorát u hellshare a helspy to je 4 kredity = 1 MB
Priznam se, ze tu sluzbu moc neznam, ale co jsem tak zbezne zkouknul, maji to dost drahe.
Osobne pouzivam www.multishare.cz, maji tam o neco vic podporovanych serveru a hlavne je to cenove mnohem vyhodnejsi
Já o tomto webu také slyším poprvé, ale vypadá to celkem zajímavě.
Co jsem koukal na multishare.cz, tak z něj mi to vychází dráž, než ze superload.cz a také na mě superload.cz působí více přívětivým dojmem.
Ono neni vsechno zlato, co se trpyti Kdyz si proctete podminky, zjistize, ze ne vsechny servery maji pomer 1MB = 1MB...
superload.cz/...
Tak jsem to risknul, zaregistroval se a koupil kredit. Zatím to s kamarádem testujeme, ale vypadá to, že by to mohlo fungovat podle inzerovaných podmínek!
Ahoj, sice je to staré téma, ale snad někomu pomůže taková malá recenze projektu MultiShare.cz
Ptal jsem se kamaráda, co se v počítačích dost vyzná, odkud stahovat filmy a soubory obecně a on sepsal tenhle kratičký "článek"o MultiShare. Více tady: multishare.ic.cz/...
Nedalo mi to a taky jsem ten MultiShare.cz vyzkoušel a je to fakt paráda! Naprosto bez problémů, funguje to parádně. Můžu jenom doporučit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.