Nejste přihlášen/a.
Můj bratr se bude konečně ženit a chtěla jsem mu dát nějakou vtipnou maličkost, našla jsem toto, ale nerada bych, aby mě budoucí švagrová začala nenávidět.Myslíte, že by se mohla urazit?pevně doufám, že ne je to přece sranda ne?
Záleží na tom, jaký má budoucí švagrová smysl pro humor. jJ bych to jako vtip určitě bral a jako svatební dar by mne to docela rozveselilo, nakonec, je to přece jen pravda.
Ale chce to zase zvážit na druhou stranu, jak to budou brát ti ostatní. Někdo má jako jediný svatební dar třeba žehličku nebo povlečení. A zase jsem zažil jako svatební dar třeba cihlu s podpisy a převázanou stužkou, jako základ budoucího domku.
A také je důležité, jaký smysl pro humor mají i ostatní svatebčané, aby pak nevznikla při předvádění darů nějaká trapná situace.
Pokud by ji tohle urazilo, tak by to nebyla ta správná švagrová a v tom případě by ti mělo být jedno, jaký k tobě bude mít vztah.
Já bych se toho nebál, nejlepšímu příteli jsem k svatbě posílal místo přání kondolenci a bylo z toho bavendo...
Ale možná by nebylo od věci, pokud máš strach z reakce, to nějak nenápadně u budoucí švagrové vysondovat, aby pak nebyl trapas. I když, o svatbě se děje leccos. A švagrová by musela být pěkně zapšklý tvor, kdyby zareagovala nějak zle.
No nevím, já bych to možná neriskoval. Ony ty ženský jsou některý fakt takový strašně pokrytecký pózující kravičky. Třeba mou švícu by to neurazilo, ale určitě by zahrála scénku jak ji to ranilo a asi by tomu i uvěřila. A nebo by mi to vmetla do tváře za několik let. Jen málo žen má smysl pro humor, ale ty pak stojí za to. Vztah se švagrovou bývá často problematičtější než s tchýní. Jestli se ptáš, zda by jí to neurazilo, tak si myslím, že by ji to asi urazilo. Pokud by totiž měla smysl pro humor a neurazio by ji to, tak bys to už o ní věděla. To že to o ní nevíš svědčí spíš o opaku.
Jo a ještě, ony nevěsty na svatbě bývají psychicky velmi labilní. Jsou nevyspalé, vystresované a mají pocit, že jim to nesluší. Pak stačí cokoliv a reakce může být naprosto neadekvátní.
Co když mu dáš to tričko a nevíš, že večer před svatbou proběhla na téma ztráty svobody nepříjemná výměna názorů mezi nastávaícími? Pak to tričko bude jak červený hadr před očima nevěsty.
Na vtipné dárky bude dost jiných příležitostí...
Takže já hlasuji pro variantu na jistotu a radši bych daroval "kávovar"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.