Nejste přihlášen/a.
prosim chtela bych se zeptat jestli nekdo znate jakoukoliv adresu na netu kde se da psat o ochraně dětí a mládeže dekuji
Mrkněte třeba na ekamarad.cz
... a příště zvolte trošku přesnější a výstižnější název dotazu...
A mohu se zeptat, co chcete přesně psát? Chcete psát články o tom, jak děti ochraňovat, nebo chcete upozrňovat na nedostatečnou ochranu některých dětí, nebo jste dítě, které se potřebuje svěřit, nebo...? Z dotazu mi to není zřejmé.
Svěřit se můžeš i tady. Je to stejně "bezpečné" jako celý internet a navíc je tu spousta rádců s bohatými životními zkušenostmi, kteří nejsou zatíženi jenom jedním tématem. Dostaneš tak odpovědi podle různých úhlů pohledu, což může být někdy značně přínosné.
Svěřit se můžeš i tady. A pokud chceš o něco odbornější pomoc, můžeš třeba zavolat na dětskou linku bezpečí (je to zdarma a pokud chceš, i anonymní) linkabezpeci.cz/... . Mají i chat a e-maily, ale nevím, jak přesně fungují.
Děkuji vám za vaše rady o mém problemu jsem tu už psala.Muj problem je takový že mě i mamku otec psichicky týrá já mam o mnoho let staršího přitele,který mi nabizi takovou pomoc.Abych se k němu odstehovala protože se opravdu milujeme a vlastně na věku nezáleží pokud je ten človek charakterní a má dobre srdce a umí dat tu lasku tak je to parada.Jenže mě trápi jedna vec. Je mi 17 let ale kamarádka mi říkala že ona odešla z domu v 16ti letech a nikdo ji nic nemohl a 17 let to už sem skoro dospěla a jeste když se o mne dokaže postarat co myslíte?
Ahoj, vybavuju si tady tvou diskuzi. Bohužel nevím jak by to bylo, kdybys odešla, myslím, že by to mohl být problém, do osmnácti je standardní, že člověk bydlí u rodičů. Zkus se obrátit na tu linku bezpečí. Tam mají určitě větší přehled i v právních předpisech atd. A ty jsi přesně případ, pro jaké to je, nestyď se. Navíc by ti možná poradili, jak pomoct i mamince, pokud ji týrá psychicky, ani ona by tam neměla zůstávat.
ano ja vim ale mama si z toho moc velkou hlavu nedělá a ja se docela bojim obratit na linku bezpečí jelikož nechci aby z toho muj otec neco mel jen se chci odstehovat k přiteli a nechat vše tak protože ja jsem ješte k tomu adoptovana a ani na to nemam srdce někomu udelat problemy jen chci proste odejit nic vic
Linka bezpečí je, pokud chcete, zcela anonymní, můžete volat z cizího telefonu nebo budky a pak z toho nikdo problémy mít podle mě nemůže. Nejde ani o to, abyste hlásila otce, spíš o to, že si myslím, že by vám mohli dobře poradit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.