Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Equalizer - firma nabízející výdělky

Od: manickaa odpovědí: 23 změna:

Zavolal mi pan, ktery moje cislo nasel nekde v inzeratech tykajicich se hledani prace, a nabizel mi praci - konkretne spolupraci se spolecnosti Equalizer. Po telefonu nechtel rict o co jde, nutil na schuzku. Spoluprace spociva v tom, ze musim zaregistrovat pod sebe lidi,kteri maji zajem o privydelek, a za kazdeho cloveka mam penize. Podminkou spoluprace je Investicni zivotni pojisteni(mimochodem po mem dotazu jsem se dozvedela ze jen na 35 000 v pripade umrti), do ktereho si musim sporit. Podle castky,kterou si sporim,se odviji provize za lidi ktere jsem privedla a podepisi smlouvu se spolecnosti a zalozi si pojisteni. Pokud si napr platim pojisteni 1100, mam provizi za jednoho cloveka 4 000. Pan to dela v duchodu, jako privydelek. V pripade,ze clovek, ktereho jsem zaregistrovala,vypovi smlouvu,provize pry nevracim. Kdybych chtela zacit pracovat, musela bych si tedy zalozit pojisteni a zaplatit prvni splatku (zatim jsem bez vydelku) a absolvovat jednodenni skoleni za 690 Kč. Tedy pro me jako studenta investice hned zezacatku nemala (1800 Kč). Tato nabidka se mi jevi jako dost podezrela, na podobne bazi funguje firma Stone Finance a o podobne starosti a ztraty jako se Stone nemam zajem. I kdyz se jevi na prvni pohled,ze se da vydelat, v dnesni dobe uz nicemu neverim, chtela bych slyset Vas nazor...

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dedkoid*
hodnocení

0x

Firma se stará především o své vlastní výdělky, pár drobných zůstane vám. Ruce pryč.

myllis

Dnes jsme byli na semináři a fakt 100,- za tohle dávat byla největší hovadila...hodinu kecá o reformě a přitom tomu nerozumí, 4x řekl špatně o Penzijním připojištění, neví o čem mluví, chtěl jen nalákat lidi a to pomocí brigády, kterou nabízí :D divné ej už, že píšou z emailu brigadacentrala@centrum.cz, proč by měla být taková centrála na centrum? kde to jsme? jsou to podvodníci!
Na semináři v Hotelu Olšanka, byly 2 ženský, 2 chlapy důchodci a údajně další pracovníci a pak jak řekl 7 asistentů. Chlápek je v šedém saku bez zubů, asi mu je někdo vyrazil, taky jsem měl tu chuť to udělat...lhát lidem to umí každý,l ale tohle je drzost. Když odcházel jeden chlap řekl ten školící, že se jedná o firmu EQUALIZÉR. Po mém odchodu jsem toto zdůraznil na chodbě a paní mi odpověděla, že pod firmou EQUALIZÉR nepracují a že to tak není, až ta druhá paní ji vyvedla z omylu... JEDNÁ SE OPĚT O PODVOD SAMI NEVÍ O ČEM MLUVÍ!

mowla*
hodnocení

0x

Proboha - takový dotaz je tu nejméně jeden denně!

Každý - opakuji KAŽDÝ, kdo podmiňuje možnost výdělku platbou předem, je PODVODNÍK...

Zkus si představit, že´s zaplatila a školení absolvovala - tedy jsi v minusu 700,- jednorázově a 1.100,- v i následujících platbách... A teď chodíš po městě, po bytech, hledáš kontakty po ´všech čertech´ a otravuješ lidi, aby se u tebe pojistili... Chceš něco takového dělat? - pokud ano, dej se na dealerský prodej produktů kdekteré pojišťovny nebo banky, aspoň nebudeš muset nic platit předem...

A upřímně - takové ´otrapy´ já rovnou posílám do pr...

*zed*

fran
hodnocení

0x

Není to práce solidní. Zakuklená nabídka pojištění. Práce = pořádný název firmy se sídlem a smlouva písemná a vše velkými písmeny. Tohle vypadá na rozšiřování produktu pojišťováním známých. Takže výdělek zde = - 690Kč. Co to je? Pastička na důvěřivce, ne? Plané řečnění o provizích za známé, kteří vás pošlou...

gustav*
hodnocení

0x

Jsi vůbec NORMÁLNÍ? G.

výtka
Upozornění od sys hejkal 27. 07. 2012 06:03:17
Porušujete pravidla poradny Z2!

hodnocení

0x

Potřebuješ si vydělat nebo utratit peníze?

ladaadal*
hodnocení

0x

Můj názor- rychle pryč, seč ti nohy stačí. Nebrat, neplatit, a budou-li tě ještě někdy kontaktovat - mlátit a mlátit. To není nemalá investice, to jsou vyhozené peníze.

ivca1
hodnocení

0x

Vydělat se dá a investujete jen do sebe. Já jsem spokojená. Běžte na seminář a tam se dozvíte jak to je. Tady to je jen o tom, že jedna bába povídala. Komentují to Ti kteří vůbec neví oč jde.

rv*
hodnocení

0x

Takhle to dopadá, když se na studia dostane každý. Napište za rok, kolik jste v minusu. Třeba se některý student poučí.

ivca1

To snad bylo vždy, že si studenti přivydělávali. Takže shání přivýdělek a ne vědomosti co při studiu potřebuje hlavně. K vědomostem se u přijimáček přiklání a ne k přijmu.

sona228
hodnocení

0x

Řekl vám své jméno (nebyl to Kolár?), ale po telefonu mohl říct cokoli.. Jednoho takového jsem právě poznala (zaštiťuje se firmou Equaliser) a pořádá velké "semináře" na toto téma v Praze 1. Od začátku se mi jevil jako podvodník, tak bych se v tom ráda utvrdila..

ladaadal*
hodnocení

0x

Dělám různé přivýdělky už několik let a držím se několika zásad:

Solidní firma neotravuje potencionální spolupracovníky takovýmto způsobem - hledají ji sami.

Solidní firma se nestydí ani při prvním telefonickém kontaktu nastínit svoji působnost.

Solidní firma nabízí práci. Chce-li peníze za cokoli - rychle pryč, protože výdělek je v tu ránu pouze o tom, ukecat další blbce, kteří do toho ty prachy vrazí.

Na závěr: máš-li peněz na rozhazování, můžeš do toho jít, ale udělala bys líp, kdybys to dala na nějakou solidní charitu.

karmelie
hodnocení

0x

Musím jen potvrdit ,firma Equaliser skutečně vyplácí co slibuje.A že je to podmíněno životním pojištěním,to už je skoro všude.Bez něj vám ani v bance půjčku nedají.To chcete celý život si připlácet na důchod,/to bude povinné/ a čekat jestli se náhodou dožijete?A celý život z toho nic nemít?Tady vás za to platí,to je špatné?Nebo je lepší pracovat a firma neplatí,jak se běžně děje?Když platíte do pojišťovny celý život ,a bohatne na tom někdo jiný,to vám přijde normální?

?

nica

A máte pocit, že Vám ty peníze zůstanou? předpokládám, že je střádáte někam do nějakého bankovního nebo podobného ústavu. Pokud znáte situaci v republice, pak musíte již dopředu vědět, že tyto peníze nikdy nedostanete. A Vám přijde normální, zaplatit firmě pěníze, abych pro ni mohla laskavě pracovat? No to tedy normální není. Pokud chce firma, abych pro ni pracovala, pak musí něco nabídnou ona. A pojištění to rozhodně není to pravé. To si můžu dojednat kdekoli a věřte, že daleko levněji s daleko vyšším zhodnocením. Tak co je normální?

steve*

a máte důkaz, že vyplácí co slíbí?

karmelie

Ano každých 14 dní peníze na účtu

karmelie

Navíc se v pojišťovnictví pohybuji,a vím ,které pojištění je chráněné ,pokud by se něco změnilo,dá se včas vybrat.

.

tula*

Karmelie, chci se zeptat, jestli se za firmu Equaliser stále zaručuješ. Dostala jsem právě smlouvu a připadá mi docela nedořešená. Navíc v ní je, že dostanu jen 70% provizi z toho, kdo s nima uzavře to pojištění a zbylých 30% až za půl roku, jestli zákazník smlouvu nezruší. Na semináři slibovali 15 000; a o tom tam není ani zmínky.
Jinak vše mělo probíhat tak, že tobě se přihlásí další lidi. A až bude přihlášenej dostatečnej počet tak co...? Konec spolupráce?
Jak dlouho už u nich děláš a jakej máš z toho zatím zisk?
Díky moc za odpověď.

zabu
hodnocení

0x

Normální pojišťovácký letadlo. Bič a pryč.

tula*
hodnocení

0x

Manickoo, a začala jsi tedy s nima spolupracovat? Jakou máš zkušenost? Poraď nám, ke kterým se ta nabídka dostala až teď ;)
Díky :)

myllis

Dnes jsme byli na semináři a fakt 100,- za tohle dávat byla největší hovadila...hodinu kecá o reformě a přitom tomu nerozumí, 4x řekl špatně o Penzijním připojištění, neví o čem mluví, chtěl jen nalákat lidi a to pomocí brigády, kterou nabízí :D divné ej už, že píšou z emailu brigadacentrala@centrum.cz, proč by měla být taková centrála na centrum? kde to jsme? jsou to podvodníci!
Na semináři v Hotelu Olšanka, byly 2 ženský, 2 chlapy důchodci a údajně další pracovníci a pak jak řekl 7 asistentů. Chlápek je v šedém saku bez zubů, asi mu je někdo vyrazil, taky jsem měl tu chuť to udělat...lhát lidem to umí každý,l ale tohle je drzost. Když odcházel jeden chlap řekl ten školící, že se jedná o firmu EQUALIZÉR. Po mém odchodu jsem toto zdůraznil na chodbě a paní mi odpověděla, že pod firmou EQUALIZÉR nepracují a že to tak není, až ta druhá paní ji vyvedla z omylu... JEDNÁ SE OPĚT O PODVOD SAMI NEVÍ O ČEM MLUVÍ! nedoporučují

tula*

Jenom potvrzuji. Je to pakárna a nestojí do toho investovat ani tu 100;, natožtak nějakej další čas a energii.

podvodnici

Jsou to podvodníci!Dejte od nich ruce pryč!Přijdete akorát o drahocený čas, ketrý Vám nikdo nevynahradí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]