Nejste přihlášen/a.
Sice nepíšete v čem jste lhal, a jak to již dlouho trvá. Pokud déle jak měsíc, pak doporučuji přítelkyni vyměnit. Čím dříve tím lépe. Chyba nebude úplně ve vás a ona potřebuje z vás udělat jí poslušného tvora.
Co jste jí zalhal? Kolik vám je let? Jinak čas potřebuje pouze k tomu, aby upevnila svoji moc na vámi.
To asi není úplně dobrý nápad uvádět maily. Já jsem skoro důchodce a těžko vám něco více poradím, než životní zkušenost a ženskou logiku, kterou jsem naznačil. Sám musíte vědět, zda podstatou lži byla kravina. Mám ale dojem, že máte obavu z dalších kroků vaší přítulky - tedy nechete napsat ten důvod, aby ho na webu nevyšmejdila. Hele, jestli to je tak, fakt uvažujte o jiné. Tahle vidí, že vás má psychicky v hrsti a jednou jí přestanete bavit a najde si jiného. Pamatujte, dívky/ženy nechtějí hodné kluky. Ty jsou pro ně nudní. Vzpamatujte se a ukažte, že jste sice chybu udělal, ale po kolenou nepolezete. Jen tak z kotrmelce vyjdete bez ztráty kytičky. Myslím, že ta lež byla o takové blbosti, že to ani nestojí za řeč. Proto o to více platí, co jsem napsal.
Ještě bych doplnil maličkost, ale bez té by to asi nebylo úplné... Mně k tomu, co jsem napsal, navedl předmět otázky - tedy "získat zpět důvěru". Uměl bych si představit, že se přítelkyně zlobí nebo něco jiného. Získat si zpět důvěru moc dle mého nejde. Důvěra buď je nebo není. Když se na vás někdo zlobí, tak to s jeho důvěrou nemá nic společného. Jelikož vy píšete o zpět získání důvěry, předpokládám, že i ona takto mluví. Proto jsem názoru, že vás mírně vydírá a dělá jí to dobře. Proto jsem psal, abyste zvážil vyměnit přítelkyni. Nevím, kolikátá vaše to je, ale doufám, že ne poslední, protože tahle by výhrou v manželství nebyla.
Především se uklidni. Chápu, že tě to mrzí, ale je to jen pár dní. Důvěra se obecně velice rychle ztrácí a dlouho se buduje zpět, takže opravdu to chce čas.
Co se stalo, to se stalo, vem si z toho poučení pro příště, jak může být nebezpečné lhát i v hloupostech, aby sis usnadnil situaci a přítelkyni popřej čas a netlač na pilu. Brečení to nijak nespraví a rozcházet se s ní je podle mého názoru zbytečné a předčasné.
Nějaké milostné výlevy tady nebo před přítelkyní na věci nic nemění. Sama ti to řekla, chce to čas. Buď se důvěra obnoví, nebo se to nepovede a rozejde se s tebou patrně sama, jak to tak čtu, jak to je. Uvidíš sám. Přehnaná snaha o nějaké důkazy lásky a křečovíté vyznání se slzami by nadělaly víc škody než užitku. Nech to plavat a chovej se nadále normálně, nebo se o to alespoň pokus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.