Nejste přihlášen/a.
copak si s tím mažete klouby? Kolena? Kyčle?
doplněno 20.05.12 21:07:můj muž má bolesti kyčlí,,udělala bych mu ji ,ale nevím kde na to ingredience A to pak do sádla? Měsíčkovou jsem dělala ale tuhle ne.Chtěla bych ji vyzkoušet
doplněno 21.05.12 21:35:já jsem dělala se sádla a ona mi v ledničce zplesnivěla
koupila jsem na to lékařskou vazelínu ,sádlo je moc mastné
mazání je dobré na moc věcí od bolestí kloubů- po exzémy, různé problémy na kůži
Ingredience od drobných pěstitelů, v okolí každého z nás se nějaký vyskytuje. A nebo vypěstovat vlastní. Také ji začínám testovat /mast/, zdá se, že účinky budou kladné. Velkopěstitelé /rákosníci/ budou asi drazí.
http://lmgtfyž.com/?q=kde sehnat konopĂ
doplněno 20.05.12 21:21:V odkazu vynechte písmeno ž za y
doplněno 20.05.12 21:23:doplnit: kde+sehnat+konopA
Od známé mám domácí, měla jsem slabší, teď udělala silnější Používám na ekzémy, koutky atd, jako základ je sádlo. Méně vydrží, musí být v ledničce, ale více promastí a je přírodní.
Buss - tak to netuším, ale myslím, že je to normální sádlo O psím známá nic neříkala.
Přátelé využívali mast k konopí na ekzémy a zabralo to perfektně. Během chvilky ekzém zmizel. Také jde používat na pohmožděniny, nebo záněty. Já si tak léčil zánět zubu a během pár dní byl pryč.
Výrobit si ji můžete dle návodu na konopno/... od Bushky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.