Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stará kniha 1660

Od: frigo* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.Mám už doma dávno tuto knihu.Pochází z roku 1660 má koženou vazbu a je vytištěna v němčině (švabach) a v latině latinsky.Na internetu sem našel pár odkazů na knihovny které ji mají ale jinak nic konkrétního.Nic bližšího jsem se o ní nedozvěděl.Děkuji.

Stará kniha 1660

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

asi jste našel jen weby jako tento že? lib.ugent.be/...

Ale můžete upřesnit dotaz? Chcete znát obsah knihy, jeho hodnotu, možnosti prodeje nebo nějakého sběratele, kterému chybí do sbírky?

doplněno 06.03.15 13:06:

Daná kniha je dost specifická - zkuste prosím přímý dotaz na web lib.cas.cz/... - státní firmy většinou potřebují "dar"a nejsou schopni nacenit - ale přinejmenším vám přesně dle jejich možností popíší historii knihy. Já u podobných prostě daroval.. ale tak jako známka nemusí být zrovna známka za korunu, tak i tato kniha může ve finále být ohodnocena na více než "zdarma".

Držím palce, aby to byl poklad :)

frigo*
hodnocení

Děkuji za odpověd.Ano,zajímalo by mne o ní vše co jste ve své odpovědi vypsal.Dík.

klaban*

Ahoj a nechceš mi jí prodat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]