Nejste přihlášen/a.
Ahoj,asi před 5 měsíci jsme se rozešli s přítelkyní,ona nějakou dobu po tom rozchodu chodila s kolegou z práce,ze začátku jsem jí parkrát kontaktoval,ale potom jsme spolu celou dobu nemluvili,až teď jsem nějak nevydržel a kontak toval jí,mluvili jsme spolu asi 2krát,řekl jsem,co k ní pořád cítím..Ona se s tím kolegou rozešla,ale to asi zkrátím,tak nějak se spolu zase bavíme,ale já by jsem jí chtěl zpátky,ikdyž vím,že je to špatné,ale celou tu dobu jsem nemyslel na nic jiného..Problém je v tom,že ona necítí lásku,mám mě ráda,to i vycítím,jsme jako nejlepší přátelé,dokonce to vyšlo i v nějakém výkladu karet,co jsem si nechal udělat,tedy jen někde na internetu,že budeme mít upřímný přátelský vztah,ale to já opravdu nechci..Ona pořád hledá tu vášeň a pokud je to možné hrozně rád jsem udělal něco,co by nám jí zpět přivedlo,chtěl by jsem se proto poradit,jestli se s ní dál scházet a nechat to prostě být a uvidí se,nebo hned na ni nějak útočit,když to tak řeknu,psát jí a tak,naléhat,to by jí asi spíš ještě odradilo,že?Teď jsme se domlouvali,že třeba by jsme mohli jít do kina,tak nevím,co z toho bude..Sám teď vydím,že jsme náš vztah nechali jakoby ustrnout a nepracovali na něm,ale jak jí přesvědčit,že jsem se z toho třeba poučil?Ona řekla,že by když by se teď vrátila,tak mě zase opustí a nechce mi znovu ublížit..Ale zase že by jsem jí byl lhostejný jen jako ten kamarád,to mi zase taky nepřipadá,říkala,že třeba celou dobu sledovala,jak si vedu,co jsem měl na facebooku,nebo na podobných sítích,dokonce i prý nějak studovala náš vztah,pomocí horoskopů,ale tam v podstatě vyšlo to co říká,že se k sobě hodíme,budeme jako nejlepší přátelé,ale partnerka si bude dělat iluze o trvající romantice a vztah ukončí,v tom byl ten problém,vášeň a vše s ní spojené opadlo..Opravdu by jsem to chtěl změnit a pracovat na to,vím,že jenom získat ji zpátky nestačí,ale člověk se musí snažit celou dobu,chtěl by jsem tedy poprosit,jestli nemáte nějaké rady jak se v mojí situaci zachovat..
Ženy jsou v těhle věcech celkem nevyzpytatelné. Podle toho, co píšete, to ale podle mého názoru vypadá spíše nepříznivě. Obnovování vztahu s sebou vždy nese stigma toho obnovení v dalším průběhu - prostě to tam pořád je. Navíc se mi zdá, že Vaše bývalá přítelkyně je poněkud nezralá osobnost. nedopusťte dlouhé rozbory toho, co bylo nebo toho, co by bylo, kdybyste se k sobě vrátili. Prostě buď to tam je, a pak to překoná i daleko horší překážky, nebo to tam není, a pak to nemá smysl nikdy. Zkuste se odháčkovat a začněte se zlehka poohlížet jinde. Dobrých holek je spousta.
No,tady to bohužel asi už není.. Nevím,co si to tom myslet..To teda bohužel není první problém,už asi před rokem a půl jsme se takhle na půl roku rozešli,z její strany..Mě se to nepovedlo odháčkovat ani trochu za celou tu dobu a teď když vím,že je zase sama a bavíme se spolu,takto půjde ještě hůř,proto nevím,jak se zachovat,bavit se s ní dál a nějak pasivně bojovat,když to tak řeknu,nebo prostě dál pokračovat v tom,že se spolu nebavíme..Ona určitě ví co k ní cítím a je si tím jistá,ale řekla,že mi nemůže teď nabídnout víc,nevím,jestli me běre za tak dobrého kamaráda a nechce o mě přijít,když třeba souhlasila s tím kinem,musí přece vědět,že to neberu jako kamarád a že mi to nejspíš tak akorát ublíží..
Já si myslím že by jsi ji měl nechat chvilku být. I pro ní to musí být těžké ne? Uvidíš co to kino Ale někdy je přátelství jediná možnost jak být s osobou kterou miluješ
To je bohužel dost smutná možnost.. :/ Ale prostě to asi opravdu chce ten čas,oba si ujasnit co chceme,nevím jestli třeba počkat až se ozve,nebo jí nějak kontaktovat sám..Kdyby to bylo na mě,nejradši by jsem za ní dnes hned zase šel..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.