Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

30 přítahů na hrazdě

Od: alexis* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, je mi 18let a chtěl bych se zeptat, jestli je možné se za týden nacvičit na 30přítahů s podhmatem. Momentálně jich udělám 15. A jak těch 30 dosáhnout, jak cvičit? Děkuji za odpověd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Přitahovat se a přitahovat, případně cvičit s činkami (menší zátěž, než váha člověka) - jestli jde se za týden zlepšít o 100 % nevím, ale trošku by pomohlo k tomu mírně zhubnout (odvodnit organismus - menší hmotnost) -např. sauna, běh...

Jenom pozor na ´přetažení´...

;)

alex358
hodnocení

Je to taková blbá sázka, když to nedám nic neprohraju, ale když jo, tak dost vyhraju. ;) Ale na to hubnutí bych moc nedával, už ted jsem jak vydlabana kanoj :D Na svých 178cm mám jen 63kg, takže spíš posilovat s těma činkama. Diky.

jiri99*

Na činky se vykašli. Prostě se přitahuj. V seriích. Např. 1. den třikrát denně po deseti. 2. den po třinácti. 3. den po šestnácti. Čtvrtý den bych dal malou pauzu, max si dal třikrát denně po deseti a pak zas pokračoval. Každý den si trrošku přidej a za týden to z 15 na 30 zvedneš levou zadní. Uvidíš co zvládneš. Ovšem pozor na to přetažení. Jak si svaly namůžeš, nepřitáhneš se ani desetkrát..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]