Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Suché jídlo je dobré pro psa na posílení žvýkacího svalstva a mechanicky to čistí zuby. Používáme Proplan. Dáváme našim psům, tvaroh s vajíčkem jako pochoutku. Někdy kousky masa, na doplnění vitamínu, granule.
doplněno 19.05.12 15:49:Když jsou granule jen na doplnění vitamínu, tak pytel vydrží pro jednoho psa, hrozně dlouho.
Ahoj, já mám vlčáka 14 let a nedávno jsem přímo tady v jedné diskuzi našla tip na granule Astor, nějaký pán je chválil. Astor je taková ekonomičtější varianta načky Brit. Nikdy předtím jsem o nich neslyšela. Koupila jsem Astor Basic na netu, píšou u nich, že jsou vhodné pro seniory. 15 kg pytel mě vyšel na 318 Kč plus poštovné, což je paráda. Hafanovi chutnají, takže jsme oba spokojení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.