Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit cenu jízdenky?

Od: evaaaaaaaaaaaa odpovědí: 15 změna:

Ahoj, chtěla bych se zeptat asi na takovou docela jednoduchou otázku :D ... Je mi 15 bydlím v Ústí nad Labem a potřebuju se dostat z hlavního nádraží do Děčína .. :D Nemam jízdenku a ani nevím kde to zjistit na internetu ... potřebuji jen jízdenku tam a zpět na vlak jen na jediný den :DNemohl by mi někdo prosím pomoct ...? Nemůžu se zeptat rodičů protože .. no .. oni by mě tam nepustili ale já tam potřebuju jet a tak se nemůžu obrátit na ně :D Předem děkuji :D Stačil by mi jen odkaz a při nejlepšim nějaká rada .. vlakem jsem jela jen jednou s rodiči a nebo se třídou :D

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x
Mrkni na IDOS.cz, tam Ti to pak napíše údaje ke spoji. Mně to napsalo tohle, když jsem zadal ústí až děčín: Celkový čas 16 min, vzdálenost 23 km, cena 39 Kč
evaaaaaaaaaaaa
hodnocení

Moc děkuji :D já jsem něco hledala ale tak trochu jsem se v tom nevyznala :D jen mamka nesmí zjistit že někam jedu nebo mě zabije :D.

hahanaj*

Jsi nerozumná ,máš se svěřit a jistě najde mamka porozumnění- nejsi už malá holka .

Ale jestli utečeš tak se tak budeš chovat - jako malá nerozumná holka.

A nedej bože, aby se něco přihodilo, jak to pak budeš vysvětlovat.

Mamka ti už pak nikdy nebude věřit.

hodnocení

0x
zkus www.jizdenka.cz - tam si zadas co potrebujes ;)

askmenow*
hodnocení

0x

Moc nechápu, co konkrétně potřebuješ poradit... Dojdi na Hlavní nádraží a kup si u pokladny lístek, řekni odkud kam a pokud se chceš vracet stejný den, řekni, že chceš rovnou zpáteční, je to levnější.

Spoje najdeš tak, jak radil rádce nade mnou.

doplněno 28.12.12 19:45:

Ovšem radím ti nejezdit nikam bez vědomí rodičů. Můžeš tím na spoustu let ztratit jejich důvěru! Stojí ti to za to? Vážně?

evaaaaaaaaaaaa
hodnocení

No .. důvěru rodičů .. tátu stejně nezajímá kde jsem .. většinou ani neví že jsem doma navíc na mě furt řve .. máma ta je furt v práci a chodí domu v půl desátý .. v Ústí mam jen jedinou kamarádku .. a navíc je to jen jeden den ... to jim to bude tolik vadit?

askmenow*

Být tvůj rodič, to, že bys mi zatajila, kam jedeš, by mi vadilo hodně.

A mohu se zeptat, proč chceš jet do jiného města?

evaaaaaaaaaaaa
hodnocení

Za jednim klukem ale tak .. dobře když to rodičům neřeknu bude jim to hodně vadit ale když jim to řeknu tak mě tam nepustej ...

askmenow*

Tak hlavně doufám, že toho kluka znáš dobře a OSOBNĚ. Pokud se tajně chystáš jet např. za někým, koho znáš třeba jen z chatu, koleduješ si o velký půšvih.

A mimochodem, proč ten kluk nepřijede za tebou?

doplněno 28.12.12 21:05:

?

Nebudu te odrazovat jako vsichni ostatni, ale prosim te, udelej to tak, aby to nezjistili, kdyz uz jim to nereknes. A to udelat, je vazne tezke, chce to vsechno dobre promyslet.
doplněno 28.12.12 20:03: A kdyz za klukem, tak nezapomen na ANTIKONCEPCI!
evaaaaaaaaaaaa
hodnocení

Tu snad potřebovat nebudu .. jdeme jen ven :D

Co ty víš, člověk nikdy neví... ;) Jen sebou určitě mobil a kdyby se choval podezřele nebo si něco dovolil bez tvého souhlasu okamžitě volej, třeba i policii. Ideální by ale bylo, kdyby s tebou jela ještě nějaká osoba, jako např. sourozenec, kamarád/ka, teta, strejda, babička. Vaše by pak trefil šlak nejen z toho, že jsi tam byla za jejich zády, ale i z toho, že budou prarodiče.

evaaaaaaaaaaaa
hodnocení

No .. každopádně děkuji za odpovědi .. všechno si to ještě v hlavě rozmyslím :D Mobil nosím sebou vždycky tak zavolat můžu a nevím no .. uvidím jak se nakonec rozhodnu :D Kdyžtak sem paknapíšu jak to dopadlo a fakt moc děkuji :)

Hodne stesti, at uz se rozhodnes jakkoliv.
buss

Nezavoláš nikde když dostaneš po hubě, nebuď naivní. Když po tom tak toužíš, nech doma kam jedeš a za kým.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]