Nejste přihlášen/a.
Přeji pěknou neděli
Poprvé budu posílat parfém přes poštu, je v originálním vyztuženém obalu, ale stejně mám obavy.. jak se takový parfém posílá? Jako křehké? Nebo je lepší obyč doporučeně, ale krabičku ještě něčím vyztužit/ vystlat?
Nevím si rady, děkuji
Zdravím, já bych krabičku obalil do bublinkové fólie. Záleží, jak je to drahý parfém, ale osobně bych křehké nedával.
doplněno 19.05.12 13:40:ZDE si můžete spočítat, kolik Vás zaslání bude stát, včetně různých doplňkových služeb.
Děkuji, i za odkaz, už jdu počítat. Vydrží ta bublinková folie i to, když se s balíčkem hodí do vozu - jak jsme nedávno viděli v televizi?
Osobně bych krabičku něčím vystlala v případě, že v ní flakonek poletuje, prostě se hýbe, když s ní zatřesete. Pokud ne a krabička má takové ty výstuhy, do kterých flakonek přesně zapadne, nepovažuji to za nutné.
Celou krabičku bych obalila několikaa vrstvami bublinkové fólie a pak teprve celé do papíru nebo ideálně další krabičky, třeba od něčeho, co máte doma. Ale papír by podle mě stačil.
doplněno 19.05.12 13:44:... a poslala bych to normálně, ne jako křehké.
I Vám
já bych vám poradila to co nejvíce obalit do co nejvíc vrstev viz třeba zmíněná bublinková fólie, a papíry a podobně a když to dáte do finální krabičky, zbytek místa bych doporučovala vyplnit vatou nebo něčím takovým, nebo třeba i novinami, při nejhorším,
a určitě poslat jako křehké - normální poslání má hlavní nevýhodu v tom že když se to rozbije, tak by jste neměla nárok na reklamaci protože to normální je nevhodný způsob dopravování pro parfém.
Reklamace se u tohoto právě uznává když je to velmi dobře zabaleno a posláno jako křehké aby bylo průkazné že je to opravdu vinnna pošty.
Ale to víte přála bych Vám aby se to cestou nezničilo
Možná by bylo dobré si nechat poradit přímo od té pracovnice na přepážce která vás bude odbavovat, říci, že posíláte parfém a ať vám to poradí jaký je nejlepší způsob poslání
Marti - zásada: Zabalit tak, aby to přezilo pád z šestého patra "Doporučeně" je pouze služba, která potvrdí odesilateli odeslání, takže pokud to nepotřebuješ, pošli to obyčejně. Pokud pošleš balík "na poštu", je o něco levnější než balík "do ruky".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.