Dobrý den, ve škole jsme ve španělštině vždy psali slohovky tak, že jsem se rsdili s učitelkou a prakticky nám to napsala ona. Teď ale prý je málo hodin a hodně na probrání, tak to musíme napsat doma. Chci se zeptat jestli někdo nevíte, kde bych na internetu našel slohovku s popisem školy? Ze špj nemám snad ani základy, a protože za chvíli maturuji tak už se to učit nechci. Díval jsem se ale nic na tohle téma jsem nenašel.
To chce odvahu přiznat že dělám čtyři roky španělštinu a neumím ani základy, že jo A ta potvora učitelka co jí to celou dobu nevadilo vám to ne a ne nadiktovat.
petrnovak
Já myslím, že není nic špatného na tom, že se neučím předmět který mi k ničemu nebude. Obzvlášť, když nám byl vyloženě vnucen, protože učit se 2 cizí jazyky nemá moc smysl. Radši jeden a pořádně než 2 a částečně.
zztop*
V tom případě když je to na nic si něco sesmol v češtině a použij google překladač.
Až odmaturuješ a půjdeš makat, tak zaměstnavateli taky budeš dělat jen to, o čem sám rozhodneš že má smysl? Ne . . vlastně ne ty pujdeš na vejšku a tam ti udělají osnovy podle tvého diktátu abys se nemusel učit nic nedůležitého že jo. Už jsi jim nadiktoval z čeho tě můžou zkoušet? Aby náhodou nedrželi zbytečné profesory Jen na okraj - domluvím se čtyřmi jazyky a rozhodně nemám pocit že všechno jde spláchnout jednou univerzální angličtinou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.