Nejste přihlášen/a.
Dobry den,je mi 14 let strasne sem se zamilovala do jenoho kluka,ale bohuzel sem s nim a s ostatnima kamaradama byla venku a on sedel a ja jsem si jentak sedla na nej a on me obimal a bylo to hezký,chodil s jednou holkou a tak sem se ho zeptala jestli sni jeste chodi a on rek ze uz ne ale ona si mysli ze stale ano.No a nekdo z "kamaradu" ji to ze sem na nem sedela vykecal a ona si ted mysli ze ji podved a ze se sni rozesel kvuli me,ale tak to neni ,a tak mi zacla psat jak sem ji to mohla udelat,ze me nesnasi a ze jestli snim budu tak me zmlati a ja nevim co mam delat,ona i ja toho luka strasne milujem a on by pry semnou chodil ale nechci riskovat to ze me necha zmlatit,on uz ji necche a nikdy uz spolu nebudou chodit tak proc to dela?Potom jak mi psala ze me zmlati jestli snim budu tak mi po par minutach psala at snim teda chodim ze mi to preje ale ze az na uvidi spolu bude brecet,tak nejdrim mi vyhrozuje a po chvilce mi rika at s nim sem,tak co to je?opravdu nevim co stim,a jeste navic je ten kluk rom ,ale ja nejsem rasistka a je moc hodnej no proste uzasnej,ze vsech kluku se ke me chova nejlepe,a to opravdu,patri k te romum teri sou hodni a tak jeho rodinu znam,ale rodice to nechapou,nehchtej abych byla s romem,takze to je dalsi problem.Prosi o pomoc,predem moc dekuju
Nemohla byste psát trochu spisovněji?
No a nechal bych to plavat, choďte spolu, ona buď závidí nebo je "divná", a jestli by přece začala s fyzickým nasilým řekl bych to ǔcitelce, mamce v horším případě na Policii...
A to, že je rom bych něják neřešil, moc o tom doma nemluvte a v 18-ti se už můžete někam odstěhovat, třeba v jeho rodině...
Dekuji moc,
PS.za ty chyby se omlouvám,ale sem ve stresu atk mi na tom opravdu nezalezelo,byla sem rada ze em to byla schovna vubec napsat,vy se mozna smejete ze milujte ty problemy nactiletych le pro me je to v tuhle chvili tezk,je to moje 1.zakhle velke zamilovani,jo a navic s emu nelibim,takze s nim asi chodit nebudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.