Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbor podle data narození, znáte to?

Od: viky® odpovědí: 4 změna:

Trochu odlehčení po náročném dnu. Napište své datum narození a porovnejte, zda je pravda, co se o sobě dovíte?

numerologie.najdise.cz/...

Někdy je pravda příjemná, jindy už méně.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Děkuji Viki...Rozbor na mě zapůsobil všelijak.Hodně pozitivních věcí.Nejvíc mě ale dostalo,že se chovám jak slon v porcelánu:) Tuhle numerologickou mřížku už mi dělala jedna paní.Vím o ní.

libuli2*
hodnocení

0x

..u mě to sedí, tyto stránky jsou dobré ;)

hodnocení

Každému, komu jsem poslala numerologii, se líbila, Tak jsem chtěla potěšit i lidé na Poradně.

hop®
hodnocení

0x

Numerologie byla dříve než internet a vždycky fungovala, Chtělo to znát veškeré souvislosti mezi jednotlivými číslicemi v datu narození, před mnoha lety jsem přemýšlel na jakým si algoritmem vyhodnocení, ale všechny souvislosti a jejich priority jsem nedokázal srovnat do matematické definice...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]