Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde bych mohla nabídnout borůvky v sezoně?

Od: zofia odpovědí: 4 změna:

Kde bych mohla nabídnout lesní borůvky v sezoně?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

0x

na netu, na trhu, u silnice, atd.

dejavu*
hodnocení

0x

Na farmářských trzích, na internetu v inzerci, na facebooku ve skupině Přebytků ze zahrady nebo si vzít slunečník a stoleček a prodávat je u silnice, někde tam, kde se dá dobře zastavit.

doplněno 26.01.15 07:10:

Pokud pojedete prodávat do Prahy, doporučuji farmářský trh v Klánovicích. Velice dobře se tam prodává, trh je zavedený a jezdí tam spousty lidí i z okolí. Trhovci sem jezdí s potravinami až z jižních Čech.

haninka*
hodnocení

0x

U nás na okraji Prahy (působí i u Vimperka) je firma která vykupuje: houby, šípky a myslím že i borůvky ... Ani to nemají na netu, ale ceduli u firmy mají. Nejlepší je ale silnice a farmářský trh. Ale jde o to kde ten farm. trh je. V Praze se běžně za nájem platí na den za stánek 1 000,- Kč. Někde 500,-. Nebo se dá na trh přijet na blind, zeptat se provozovatele a ukecat ho třeba na 200,- s tím že si tam dáte stoleček a za 3 hoďky vypadnete. Vše je o domluvě. Když jsem neměla práci tak jsem na trhu prodávala a jednou přijel před Velikonocemi chlapík s malovanými pštrosími vejci až z Ostravy. Vyhlédl si zrovna mě a ptal se jak to tam chodí. Poslala jsem ho za provozovatelem. Ten mu řekl "tak si tam ten stolek hoď a dáš mi 2 kila". Kluk měl 10 vajec a ani nevěděl za kolik to má prodávat. Tak jsem mu řekla ať to dá za 600,- a fakt to za 2 hodiny prodal. Jsou lidi, kterým jsou peníze jedno a rádi se chlubí. Náklady 00 houby, malovala to babička a vejce sehnal snad za 50,-. Já jsem jednou v trmvaji po cestě z chaty prodala pytlik hub za 300 a to je cca 15 let zpátky. Paní viděla košík, chtěla na polivku, dávala jsem jí to zadarmo, ale nenechala se odbýt.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. U silnic. Tam jsem většinou viděl dost brutální ceny. Mě je kámoška nosí za 60 Kč. Na 1Tř. jsem viděl litr i za 120 Kč. Loni možná i víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]