Nejste přihlášen/a.
Chci si zdokonalit své nedokonalé řidičské umění a zaplatit si nějaké praktické jízdy. Nevím kam mám jít, abych
nenarazila na nějakého protivného instruktora. Nemáte někdo nějaký typ, dobrou zkušenost, k doporučení autoškoly
nebo přímo instruktora/orky. Z Prahy a okolí, děkuji.
Doporučuji p. Ludvíka z autoškoly Triumf. Levný (kondičky jen za 250 Kč jen tak někde neseženete), ochotný, jezdí včas, na nikoho zásadně neřve, umí dobře vysvětlovat a dojede kamkoliv. Žáka odveze a přiveze až domů. Všichni si ho moc pochvalují.
doplněno 25.01.15 18:02:Není zač. Po havárce jsem se řízení trochu vyhýbala a zjistila po letech, že blbě couvám, tak jsem se v létě rozmazlila pár kondičkami s ním, kdy jsme trénovali parkování s couváním a v řadě, tak mám osobní a velmi pozitivní zkušenost. Když jsem o něm s někým mluvila, též ho všichni chválili, tak věřím, že budete spokojena i vy, jestli vás vezme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.