Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se zeptat volali mi několikrát z mobilního čísla773898...,už mi to nedalo opsala jsem si a jednou jsem na něj zavolala,vyzvánění- úplně jinak než mobil zvoní to mně - překvapilo a vždy volal muž ted to vzala žena a ihned zavěsila a hned když jsem číslo vymačkala ozvalo se ,že volané číslo neexistuje,jak to udělali ,když přeci telefon vypnou ozve se učastník dočasně nepřítomný,ať děláme co děláme nemůžeme se ...atd - kde mohu podezřelé telefony nahlásit či si sama zkontrolovat?
Zdravím, když se nemůžete dovolat zpět a hlásí to "volané číslo neexistuje", většinou se jedná o jednosměrnou linku call centra. Divné je ale to, že to někdo zvedl, položil, a teprve potom to hlásí, že čslo neexistuje...
Uložte si číslo třeba pod názvem "Otrava"nebo podobně, a nezvedejte! Bůhví, co to je zač.
Mrkněte, zda se číslo neobjevuje zde www.kdovolal.cz
Dobrý den, pravděpodobně nějaký výzkum nebo nabídky služeb.
Zjistit, co je to za číslo, můžete např. na www.kdovolal.cz, kdovolal.net/, www.kdo-volal.cz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.