Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jízda s vozíkem - na co si dát pozor?

Od: ridic202 odpovědí: 13 změna:

Hezký večer. zítra mě čeká delší jízda s vozíkem, dlouhý i s autem budu tak 10 m,m jelikoš často nejezdím s vozíkem, chci septat na co si dát při jízdě pozor?: děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

missab
hodnocení

0x

na zatáčky...

martinxx1

a na rychlost na kterou je vozik zkonstruovany

martinxx1

jo a zatizeni;)

mowla*
hodnocení

0x

Při přejíždění z pruhu do pruhu aby se vešel i vozík, na boční vítr, na to, že souprava je těžší při jízdě do kopce či předjíždění, na boční odstup od cyklistů (apod.), na úzké průjezdy... Při rychlé jízdě nebo na hrbolech na rozhoupání vozíku... Na couvání...

hodnocení

0x

Většina řidičů s přívěsem zapomíná, že nesmí jezdit v levém pruhu, pokud ...

smí levý krajní jízdní pruh užít k jízdě, jen jestliže je to

nutné k objíždění, předjíždění, otáčení nebo odbočování

Díky, Milane, to jsem nevěděl!

Toníku, není zač, já bych si tipnul, že 90% řidišů (osobáků) to neví, zrovna dneska po Pardubicích si to šinul s terénákem a přívěsem, přeložený paletou porobetonu okolo zimáku v levém pruhu a jel 40km. Celou cestu od domu služeb až po Stavařov.

Až tam se mi ho podařilo předjet a ještě telefonoval..

frame*
hodnocení

0x

Stačí na něj nezapomenout - pak už stačí použít selský rozum a je to Ok.

hodnocení

0x

Až ho budeš naložený připojovat na kouli, tak nenaraž vojí do nárazníku auta!

cisci*
hodnocení

0x

Hlavně si dávej pozor na to aby tě ten vozík nedohnal proto se pořád dívej do zrcátka apokud ho uvidíš tak musíš přidat abys mu ujel :-D

dobromysl*
hodnocení

0x

dobře připoutaný náklad je sice samozřejmost ... ale tu a tam člověk objíždí třeba spadlou pohovku *sok*

copak pohovku, ale za písek bez plachty můžete dostat pokutu...(někdy)

olaf71*
hodnocení

0x

za jízdy snad jen bacha na nadjíždění při zatáčení a max.rychlost. větší pozor si dejte při stání, aby Vám ho nikdo neukradl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]