Nejste přihlášen/a.
Neznáte prosím někdo v okolí Ostravy opravdu dobrou kartářku?Né takovou,co z vás vytáhne spoustu peněz a dohromady se nakonec nic nového nedozvíte.Díky.
jejda,to je tedy síla! Jedině zavolat do televize "Volejte věštce" na Primu ,,je to ale pozdě.
Znám jednu opravdu výbornou kartářku - já osobně u ní nikdy nebyla, ale taky se tam chystám - byla tam sestra, teta, sestřenice, kamarádka - vše se jim splnilo. Sestře předpověděla dokonce, co se u nás v rodině do půl roku stane - zatím se 2 věci vyplnili Sestra u ní byla v lednu. Jmenuje se paní Jedličková je z Rýmařova (okres Bruntál) kdybyste chtěli, mám na ni číslo, myslím, že ta paní opravdu stojí za to.
Dobrý den,
omlouvám se, že pozdě reaguji, ale aspoň to zkusím.
Máte ještě kontakt na kartářku z Rýmařova? děkuji Kubíčková
Podělím se o jeden smutný příběh.
Jednou večer sem se vracel domů z jedné oslavy a pustil si televizi,kde zrovna byla nějaká kartářka. Byl jsem samozřejmě v opojném stavu a řekl sem si že si udělám legraci a tak sem tam zavolal.
Zeptal sem se,jaká bude budoucnost mého bratra co se týče peněz a rodiny. Chtěla znát pouze jeho datum narození. Řekla mi,že na tom nebude finančně dobře,ale časem že to bude lepší a bla bla bla...
A ted se určitě ptáte jestli se to,co kartářka předpověděla vyplnilo. Nevyplnilo!
V době kdy jsem tam volal už totiž nebyl bratr pár let mezi živými. Bohužel zemřel při autonehodě.
Takže co si myslím o tomto karetním nesmyslu zde psát jistě nemusím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.