Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat kartářku

Od: ruze® odpovědí: 15 změna:

Neznáte prosím někdo v okolí Ostravy opravdu dobrou kartářku?Né takovou,co z vás vytáhne spoustu peněz a dohromady se nakonec nic nového nedozvíte.Díky.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

3x

Všechny kartářky jen tahají peníze...

hodnocení

1x

Snad nebudete věřit žvástům kartářek? Vždyť je to banda podvodníků, to že jim sem tam něco vyjde je pořád jen náhoda a ne umění.

Jaký si to uděláš, takový to máš... kartářka to neovlivní

hodnocení

0x

Ono se u nějaký kartářky dá něco dozvědět? To snad ne.

A navíc se chceš řídit tím, co ti někdo nakuká? Není lepší se spolehnout na vlastní hlavu než na cizí?

krkovicka*
hodnocení

0x
Bohužel ne.Mám jen pražský kontakt a taky nic moc.Do dvou let jsem měla počít dvojčata kluky.Změnit zaměstnání na administrativu,dostat nabídku k sňatku od Václava a přít se o dědictví.Blíží se třetí rok,žádný chlap,těhotná nejsem,nikdo mi neumrel ani nededim,práce stále nudná.Z toho co mi řekla se splnilo jen jednání u soudu ohledně dítěte.Dala jsem ji 500kč:-D
polinek*

jejda,to je tedy síla! Jedině zavolat do televize "Volejte věštce" na Primu ,,je to ale pozdě.

krkovicka*
Prý paní je taky vyhlášena.A jak to dopadlo:D
mimisulinka*

Znám jednu opravdu výbornou kartářku - já osobně u ní nikdy nebyla, ale taky se tam chystám - byla tam sestra, teta, sestřenice, kamarádka - vše se jim splnilo. Sestře předpověděla dokonce, co se u nás v rodině do půl roku stane - zatím se 2 věci vyplnili :) Sestra u ní byla v lednu. Jmenuje se paní Jedličková je z Rýmařova (okres Bruntál) kdybyste chtěli, mám na ni číslo, myslím, že ta paní opravdu stojí za to.

krkovicka*
Jelikož Bruntál znám dobře tak stejně paní z Rýmarova znají Vsichni.v ní něco ale je.
fileza

Dobrý den,

omlouvám se, že pozdě reaguji, ale aspoň to zkusím.
Máte ještě kontakt na kartářku z Rýmařova? děkuji Kubíčková

katuss

Dobrý večer,mohla bych prosim poprosit o telefoní číslo? jednou už jsem uní byla a je vážne super. jenže když jsem měnila telefon číslo se mi vymazalo :(

hodnocení

0x

Podělím se o jeden smutný příběh.

Jednou večer sem se vracel domů z jedné oslavy a pustil si televizi,kde zrovna byla nějaká kartářka. Byl jsem samozřejmě v opojném stavu a řekl sem si že si udělám legraci a tak sem tam zavolal.

Zeptal sem se,jaká bude budoucnost mého bratra co se týče peněz a rodiny. Chtěla znát pouze jeho datum narození. Řekla mi,že na tom nebude finančně dobře,ale časem že to bude lepší a bla bla bla...

A ted se určitě ptáte jestli se to,co kartářka předpověděla vyplnilo. Nevyplnilo!

V době kdy jsem tam volal už totiž nebyl bratr pár let mezi živými. Bohužel zemřel při autonehodě.

Takže co si myslím o tomto karetním nesmyslu zde psát jistě nemusím.

nechci nijak hájit kartářku, můj názor na to že jsou to jen podvodníci se nemění, ale vy sám jste se zeptal na nesmyslnou otázku.

Co je na té otázce nesmyslného?

Ptát se jak se bude budoucnost jeho bratra, který je už dávno po smrti?

A proč ne? Nesmyslná, lépe řečeno nesprávná, byla odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]