Nejste přihlášen/a.
Tahle kauza mě opravdu pobavila a vyrojila se velká spousta vtipů, nerad bych nějaký prošvihnul... jaké znáte?
Budete platit v hotovosti, převodem nebo snad krabicí?
Policisté při vyšetřování kauzy Rath objevili 30 miliónů korun
Lucie Bojasová, Ostrava Poruba
Středa, 16.května 2012, 09:08:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | +2096
Vida, měl pod podlahou celou vinotéku
V noci v rádiu pán povídal, proč Rath měl ty peníze ve škatuli od bot. Schválně, typněte si důvod. Prý ta škatule je jeden z materiálů, ze kterých nejdou odebrat otisky prstů.
Jsem velice naivní a důvěřivá osoba, ale tomuto snad ani uvěřit nelze.
Jeden kamarád ze zahraničí, vysokoškolský profesor, mi povídal, že si ani neuvědomujeme, jak Švejkovský národ jsme. Jakmile je nějaká situace, vyrojí se spousty vtipů, ale tím to také končí. Že nikdo neví, jestli jsme tak blbí nebo se jen tak děláme.
Nevyhledávám, ale vnucují se všude na netu, více či méně vtipné. Tak tady máš do sbírky:
Náš kamaráth demokrath udělal si doktoráth. Kolikráth si musel přáth o národ se postarath, až byrokrath na kvadráth začal lidi nasírath. V hlavě měl zkrath, státu krath, i EU chtěl odírath, ovčany by mileráth poslal na dlažbu žebrath. Když šel prachy provětrath, troufli si ho vyšťourath. Zbývá už jen zapirath, nevědomost předstírath, kňourath, kárath, vydírath, šance vidět umírath, a dřív než přijde slunovrath mříže budou zavírath. Hlavně to však tentokráth zase celý neposrath.
doplněno 16.05.12 20:51:
David RATH
Sociální demokRATH.
Kudy chodil, tudy kRATH.
Když šel prachy provětRATH,
troufli si ho vyšťouRATH.
Zbývá už jen zapíRATH,
nevědomost předstíRATH,
kňouRATH, káRATH, vydíRATH,
šance vidět umíRATH,
a dřív, než přijde slunovRATH,
mříže budou zavíRATH.
Hlavně to však tentokRÁTH
ZASE CELÝ NEPOSRATH!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.