Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Islám se již vkrádá pomalu a tiše

Od: islam odpovědí: 15 změna:

Vybodněte se na Zemana a další plané diskuze. Odhlašte děti ze skauta a pomozte stavět mešity.

youtu.be/...

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

No.. to je něco.. mám kamarádku, která začíná plánovat rodinu s muslimem. Umějí být galantní, milí i k ne příliš pěkným ženám.. po dítěti mu i schválí pobyt, otázka je, jestli to není jen vypočítavost...

procislam

Takova s prominutim blbka by byla ze dne na den BYVALOU kamaradkou.

lubrikant*
hodnocení

0x

:) Allah akbar. Mnoho lidí tohle podporuje nechtíc, aniž by o tom věděli. Juu těším se, až se budou naši potomci učit milovat zlo :)

janplinto*
hodnocení

0x

Dnes mně mailem přišlo video z jakési ručníkářské země, kde po delším kvílivém kibicování na ulici zastřelili starší ženu, poněvadž neměla zahalenou tvář a kotníky. Kulička rovnou do hlavičky. Z bezpečného evropského pohodlíčka se to dobře konvertuje k islámu a děsí nejbližší okolí. Ale že by příkladná Maruška "Aiša" Nováková natrvalo odjela do muslimské země, to jen přes její mrtvolu. *kafe*

majsterjoe*
hodnocení

0x

No, nenávidět křesťany za jejich názor o nějakém bohu stvořiteli taky nebudu. Prostě je to jen názor některých.

Myslím že se to se strachem z islamistů přehání. A video je 2 roky staré.

lidus*
hodnocení

0x

Pomalu a tiše,omyl, rychle a hlasitě.

naihonn*
hodnocení

0x

Fuj, křesťanství se nám už sakra dlouho a hlasitě vkrádá do života. A těch mrtvých co má na svědomí. Jsou to ale záhady, že kupodivu v úplně všech náboženstvích se najdou totální fanatici. Ale popravdě křesťanství má dost možná historicky největší tradici, rozhodně snad má myslím pár století náskok před islámem. Ale zase však ono se najde i leccos ještě "výživnějšího", třeba někde v Indii ty kulty bohyně Kálí. A není nad lidské oběti. Ale teď je vlastně módní mluvit jen o islámu, případně ještě nějaká skupina různě hlásá, jak jsou židé nejhorší. Jo no, svět žel spěje do sraček a myšlení se nenosí.

hodnocení

0x
Hmm...a co říkáte na infibulaci typu faraonska obřízka? Zenska obřízka v primitivním podmínkách, odrezat vše. Nebudu psát vic, snad mi nesmazete. 6000 žen každý den...islámský, puvodne domorodý zvyk
doplněno 11.02.15 20:40: Co s tím má společného nas prezident, že spousta žen ve svete umírá na tradiční obřízku?
sanyo*

Zde nyní budeme mít jedinečnou možnost pozorovat, jak skupina rádců, kteří se "nehanbí" veřejně a hrubým způsobem kritizovat prezidenta republiky, a používá výrazy jako buran, idiot a pod. , zde v této sekci bude jen přihlížet, nebo se bude bát otevřít pusu ostřeji, nebo sem vůbec nepřispěje... Příště tuto skupinu nevážených rádců jmenovitě vyzvu,aby se nebáli a učinili tak, je přece demokracie... můžou co chtěj , nebo, co není zakázáno, ... Už úvod diskuse tomu nasvědčuje...

sonyboj*
hodnocení

0x

Je to élent... Začínájí se tu objevovat víc a víc. Včera mi dokonce málem vběhl pod kolo muslimák... ;)

Islám se již vkrádá pomalu a tiše

pt®
hodnocení

0x

vyprávění:

hodnocení

0x

Takle začíná vymívání mozků. Ale proč jim to brát, jsou to jen děti a jsou ještě hloupé, všemu uvěří. Hlavně nemůžeš odepřít muslimské rodině, aby své děti vychovávali v muslimské víře. Na to mají ze zákona právo. Nebo snad chceš aby to tu bylo jako v Norksu, po vzoru totalitního režimu zabavovat děti z rodin? Měl by rodiče nahradit stát, případně ateističtí pěstouni? Jestliže se muslimovi narodí dítě, je to automaticky muslim. Dříve nebo později bude v ČR muslimská většina, protože se množí jak křečci. Zabránit by tomu šlo změnou režimu z demokratického a totalitní... Případně zakázání náboženské výuky dětem do 12 let. Ale to bys musel zakázat i čtení bible, koránu, apod. do věku 12 let. Případně vyučovat děti nezaujatým výukovým systémem, aby věděli že existují i jiné pohledy na svět. Být muslim tak bych takový zákaz řešil tím, že bych děti nejdříve naučil číst a psát arabsky a až by dosáhly věku 12 let, mohly by si korán přečíst. Stejně by to nemělo účinek, děti se vždycky snaží napodobovat své rodiče v tom co dělají, věří automaticky tomu co rodiče. To ale neznamená že tomu tak bude napořád.

dusansipka
hodnocení

0x

Není možné tohle video nahlásit jako nevhodné? Vždyť tohle už není normální a s prominutím, je to nechutné!

pt®

Buďte konkrétní. A důvod?

dusansipka

Vám se to zdá normální? Rozlézají se po Evropě jako švábi a to je to nejmenší. Počátky jejich propagandy už můžeme taky často vidět nebo slyšet viz. to video výše a neskončí s tím dříve, než dobyjí (nebo dobijí?) celou Evropu. Tohle mi přijde jako propaganda cílená na ty nejslabší- na děti. Tohle kdybyste u nich řekla nebo takhle veřejně vystavila, tak budete ráda, když Vámi budou jen opovrhovat. Nejspíše by Vás ale ukamenovali, ubili nebo upálili.

Proto je to nechutné! A ano, asi jsem teda rasista, ikdyž si o sobě myslím jen to, že mám rád Evropu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma islám

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]