Nejste přihlášen/a.
Vsimli jste si? Nejaky spekulant vzdycky vyvola rojeni novinaru, ti zaplni informacni kanaly dalsi kachnou . Ted nemam na mysli kauzy, jez maji odvadet pozornost od zkorumpovanych limecku, ale tykajici se zbozi. Naposled to byla vejce, protoze klece jsou male, bylo treba je zvetsit. Vody je malo, je potreba strilet do nebe, aby ji bylo vic. Provrtat novy tunel, stary je uz stary. Je prilis mnoho nemovitosti, je potreba je vic zdanit. Pouzivejte plastove obaly, nove plasty uz jsou ekologicke. Triko bez diry na pupiku je uz nemoderni, je potreba koupit nove. Chlap bez ultrafialoveho gelu na nechty je uplny dinosaurus. A podobne blbiny. Lide to zerou, hikaji, hadaji se v hospodach, a vytahuji penezenky. Zkuste si tipnout, co bude dalsi kauza typu vejce-klece
Já myslim že svazák přesčas s tunelářem kradlouskem si na nás ještě než půjdou od válu stačí pár nepěknejch překvapení připraví!.!.!
No hlavně aby to nebyla mediální bublina a nebyl za chvíli sprostěn všeho obvinění a ještě navrch nevysoudil milion. Já si počkám.
K otázce. jsem přesvědčená, že podraží úplně vše.
tyjo, fakt, Rath bude muset pustit nejake bubacky na uplatky, aby se dostal ven , Rath nam zlevni
- ale kdo by ho chtel?
ted rikali, ze od vina, a ze mu ji podstrcili. Ja bych si kvuli takovemu podstrceni i auto pristavil . Ne, fakt, jestli to bylo podstrcene, tak leda tak od kriminalky, protoze ta ho sledovala a odposlouchavala. Ale nezavisly soud muze po podstrceni rict neco jineho
- oni se ted budou tak pratelsky podstrkovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.