Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sms z ČR do zahraničí-ceník

Od: matypetra odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Prosím o radu ohledně toho kdo platí sms pokud já pošlu z ČR do ciziny(např.Francie,Belgie atd.)Platí to příjemce nebo já?Děkuji!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

0x

Dobrý den, Vy.

mowla*
hodnocení

0x

Vždy odesilatel - příjemce není schopen odeslání SMS ovlivnit...

nutt*
hodnocení

0x
Podle mych zkusenosti kdyz budete psat z CR do ciziny platite stejnou castku jako kdyz pisete po CR. A prijemce v cizine plati za prichozi sms. V cizine jsem docela casto i do ciziny temer denne pisi. Kdyz pisete nekomu do ciziny nemusite vedet ze on je nekde v cizine ale on to vi a na tento fakt je vzdy po prejezdu hranic upozornen smskou.
mowla*

Cena SMS z českého čísla na české číslo se neliší, ať je cílové číslo v dosahu svého operátora či v roamingu... Příjemce neplatí ani v jednom případě, není schopen příjem SMS ovlivnit...

Cena hovoru z českého čísla na české číslo je stejná, ať je cílové číslo v dosahu svého operátora či v roamingu... Příjemce, je-li v roamingu, platí příchozí hovor...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]