Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Valentýnka- Jak na to?

Od: drlight odpovědí: 1 změna:

Nazdárek,

Ve třídě se mi HODNĚ líbí holka ,ale samozřejmě: nevím co mám napsat do valentýnky tak abych ji potěšil.Problém je v tom že její kamarádka(Katka) se kterou sedí v lavici zas má ráda mě a dává to viditelně najevo.Co s tím? Já osobně si myslím že mě asi taky má ráda(ta moje).Bojím se aby se mi pak nesmáli ostatní ze třídy kdyby na to přišli.Jak mám tedy napsat Valentýnku? (klidně i ve verších)

PS:předem díky za odpověd.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

0x
Dostala jsem kdysi, pred 150 lety :) pranicko...dodnes na to vzpomínám a dodnes nevim kdo mi ji tehdy dal...růžové přání se srdickem a ve vnitř napsano : Buď mou Valentynkou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Valentýn

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]