Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek k narozkám

Od: danek* odpovědí: 8 změna:

Můj známý bude mít brzo narozeniny a já nevím jaký bych mu měl dát dárek.

Bude mu 50 let , podniká jako elektrikář , velké hoby má v alkoholu ( není to myšleno tak že se rád opije ale že rád kuštuje) , no a v poslední době se zajímá o květiny ,

Jaký mu mám dát dárek ,Co by ste mu koupily vy?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Viděl jsem ve specializovaném obchodě velmi kvalitní alkohol v lahvi s květinou uvnitř...Takříkajíc dvě mouchy jednou ranou...*smich*

hahanaj*
hodnocení

0x

a co nějakou dobrou whisku a pěknou knihu /encyklopedii o květinách/

poiu*
hodnocení

0x

Kvalitní alkohol, pokojovou rostlinu, pokud má zahradu, tak venkovní rostlinu (keř, strom).

dobromysl*
hodnocení

0x

slaný dort nebo kytku ze salámů k tomu alkoholu, co donesou ostatní :)

missab
hodnocení

0x
poiu*

*smich* Dobrý tip, ale to aby se na to složili alespoň dva lidi.

figurek*
hodnocení

0x

jestli chcete padesátiletému chlapovi udělat radost, kupte mu dalekohled. Stačí nějaké to lepší kukátko, co zvětšuje desetkrát. Ale jak povídám, musí být lepší. V ceně aspoň 1300.- a koupené v obchodě s optikou. Ne někde ve frcu nebo v bazaru.

tatana*
hodnocení

0x

Na VYKUPTO a SLEVOMAT prodávají levné pobyty na víkend pro dva ve vinařské oblasti s koštováním vín. Také levný zájezd na víkend do Holandska za květinami. Obojí kolem 2.000. Jinak se prodává nádherná kniha o vínu. Nebo bych mu koupila vstupenky na veletrh zahrada, jen nevím, jestli už neproběhl. Pokud levně, tak se prodávají květináč a k tomu předpečovaná semínka, aby si je člověk sám zasadil a vypěstoval si je doma, nebo bych mu koupila večer ve vinárně. Taťána

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]