Nejste přihlášen/a.
Ahojte všichni,
všiml jsem si, že v poslední době trávím mnoho času bezduchým brouzdáním po internetu a zajímá mě, kolik času tráví ostatní lidé u počítače.
Chtěl bych jen podotknout, že se jedná o dobu, kdy nepracujete nebo neděláte něco užitečného. Prostě jen koukáte na videa, čtete různé blogy, zprávy atd.
U mě je to následovně: cca 1,5 hodiny v práci + 3,5 hodiny doma (o víkendu klidně 5-6 hodin). Je to hrozná ztráta času, pak se nedivím, že pořád nestíhám dělat věci včas nebo se k některým dokonce nedostanu vůbec.
Jsem na tom úplně stejně - kromě té práce, tam na internet nechodím, ale doma to doženu. Vždycky si to zdůvodním - přece jsem se chtěla podívat na něco užitečného, třeba programy koncertů mých oblíbených hudebních uskupení, nebo na interakce léků, které užívá moje maminka, nebo... Je to opravdu hrozná ztráta času.
Jsem na tom stejně. V práci na internet nemám čas, ale doma jsem na něm možná 6 hodin. Neodkládám ale kvůli němu jiné věci, to si radši s nima pospíším. A také přemýšlím, kde jsou ta koníčky, co jsem měla v mládí- čtení, veškeré ruční práce apod. Ale nikdy nesedím u televize jen tak. Mám vždy notebook na klíně. Ale potřebovala bych tip, kde bouzdat. Vždycky říkám, že mám internet už celý přečtený,tak pokud máte tip, tak sem s ním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.