Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake sluzby poskytujete?

Od: spynfo® odpovědí: 9 změna:

dobry den, pokud poskytujete sluzby, co svym zakaznikum delate? Myslim tim, svyma rukama, hand made (nemyslim eroticke cinnosti *smich*). Dekuji za radu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Obvykle prodávám znalosti a přemýšlení... A někdy to sděluju rukama...

*smich*

lui*
hodnocení

0x

Třeba tohle. Ale nevím, je to služba, není to služba...

Jake sluzby poskytujete?
gridinfo*
hodnocení

pokud to pecete u sebe doma, je to vyroba. Pokud u objednavatele, je to catering :) Nevim ani ja :)

lui*

Tak je to výroba, žádné služby. Tak nic no...

uska*

Krásný kousky. Voní až sem. Mě připadají jaké moje doma pečené loupáčky. Jdu zadělávat těsto, mňam.

dobromysl*
hodnocení

0x
Hlídání děti, doučování

dzordz*
hodnocení

0x

Všechno, co jim na očích uvidíme... pokud jim to na očích zůstane i poté, co uslyší cenu :)

hodnocení

0x

Já opravuju mobily, počítače a celkově elektroniku na co si troufnu (rodině a známým).

Maminka peče skvělé dorty (známým a známým známých) :)

hodnocení

0x

Pečuji o předškolní děti. :) Chtěla jsem napsat, že hlídám děti, ale to se mi zdá velice nepřesné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]