Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Duch zhodil obraz?

Od: ivo11 odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, povídal sem si se sestřenkou o duchách a zmínil sem že se jich bojím a najednou na moji sestřenku málem spadl muj obraz ze svatého příjmaní duch nebo náhoda? Dík

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Duchové,také je doma míváme:DShazují obrazy a schovávají s oblibou věci,já je pak hledám jako divá:)Apropos,teď již třetí den mně běhají po domě,a zavírají i otvírají dveře,dokonce i podlaha v půdních prostorách permanentně vrže,jsou to zbloudilé duše,nemusíme se jich bát,spíše oni by potřebovali pomoci,aby se mohli dostat na ten druhý břeh,ovšem,to chce odborníky.

mowla*

Mě věci schovává takovej te zlomyslněj Němec...

:-D

doplněno 13.05.12 17:11:

"ten zlomyslnej" - pochopitelně...

frantiseks*
hodnocení

0x

myslím že místo ducha za to mohla špatná hmoždinka *smich*

ivo11
hodnocení

A proč ten obraz spadl zrovna když sme si povídali o duchách?

frantiseks*

Jsou věci na které je lepší nevedět odpověd. ;)

hodnocení

0x
Kdyby jste si povídali o vepřovém se zelím,evidentně by to nedal:)
janamm*

:DDDD pardon:D

hodnocení

0x

jÁ JSEM SI TUHLE POVÍDAL O DUCHÁCH A ŽÁDNÝ OBRAZ NESPADL.tO JE DŮKAZ, ŽE DUCHOVÉ NEEXISTUJÍ.

Na druhou stranu wamp má taky své zkušenosti. Ale mluví o mnoha různých věcech. Ti duchové, co schazují věci a vržou podlahou, to jsou poltrgajsti (spíš jeden poltrgajst, on stačí sám na docela pěkný virvál). ALe věci schovávají zase jiní tvorové. Jestli je to třeba ponožka nebo tak, tak to jsou lichožrouti, ti právě žerou ponožky< ale vždycky jen jednu, tu lichou. :D

Kartaginec:vím,že se jedná o poltergejty,a to jsou právě ty zbloudilí,že?*cteni*

lui*
hodnocení

0x

Tak velká a ještě věří pohádkám...

doplněno 14.05.12 00:10:

Wamp: já myslel tazatele(tazatelku), ne Vás.:).

Neee,pohádky to nejsou*cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]