Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, povídal sem si se sestřenkou o duchách a zmínil sem že se jich bojím a najednou na moji sestřenku málem spadl muj obraz ze svatého příjmaní duch nebo náhoda? Dík
Duchové,také je doma míváme:DShazují obrazy a schovávají s oblibou věci,já je pak hledám jako diváApropos,teď již třetí den mně běhají po domě,a zavírají i otvírají dveře,dokonce i podlaha v půdních prostorách permanentně vrže,jsou to zbloudilé duše,nemusíme se jich bát,spíše oni by potřebovali pomoci,aby se mohli dostat na ten druhý břeh,ovšem,to chce odborníky.
jÁ JSEM SI TUHLE POVÍDAL O DUCHÁCH A ŽÁDNÝ OBRAZ NESPADL.tO JE DŮKAZ, ŽE DUCHOVÉ NEEXISTUJÍ.
Na druhou stranu wamp má taky své zkušenosti. Ale mluví o mnoha různých věcech. Ti duchové, co schazují věci a vržou podlahou, to jsou poltrgajsti (spíš jeden poltrgajst, on stačí sám na docela pěkný virvál). ALe věci schovávají zase jiní tvorové. Jestli je to třeba ponožka nebo tak, tak to jsou lichožrouti, ti právě žerou ponožky< ale vždycky jen jednu, tu lichou. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.