Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace - Kyjov? ( rady a tipy )

Od: andrejka159 odpovědí: 1 změna:

Zdravím všechny,

potřebovala bych vědět nějaké info, rady a zkušenosti.

Čeká mě v Březnu operace v Kyjově ( okrs. Hodonín ) na očním oddělení. Chtěla bych se zeptat, zda-li již někdo byl operován na očním ( jak už Vy sami nebo někdo známý či blízky ) .. Popřípadě by mě zajímalo jakým doktorem :)

Strašně se totiž tam bojím jít, tak zde hledám nějaké zkušenosti :)

Moc Vám děkuji za odpovědi ..

P.S. pokud víte, kdo uspává na očním operačním sále ( doktor či doktorka ) tak Vám budu vděčná za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Trochu vám to tu obnovím...

nemkyj.cz/...

Brácha chodí s dětmi na oční cca 4 roky, já tam začal se synem vloni. MUDr. Elena Tokošová, Ph.D. mi připadne velmi šikovná a bráchovi také.

Na oddělení operovali před cca 10ti lety moji prababičku se šedým zákalem - tenkrát běžná operace bez komplikací /stařenka měla přes 90 let.

Asi bude trochu záležet na typu operace, ale jelikož už mají akreditaci ke školení doktorů jinam, nebudou tam žádný vořezávátka :) Žádný strach - po operaci si oddechnete a budete "zírat"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]