Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
potřebovala bych vědět nějaké info, rady a zkušenosti.
Čeká mě v Březnu operace v Kyjově ( okrs. Hodonín ) na očním oddělení. Chtěla bych se zeptat, zda-li již někdo byl operován na očním ( jak už Vy sami nebo někdo známý či blízky ) .. Popřípadě by mě zajímalo jakým doktorem
Strašně se totiž tam bojím jít, tak zde hledám nějaké zkušenosti
Moc Vám děkuji za odpovědi ..
P.S. pokud víte, kdo uspává na očním operačním sále ( doktor či doktorka ) tak Vám budu vděčná za odpovědi.
Trochu vám to tu obnovím...
Brácha chodí s dětmi na oční cca 4 roky, já tam začal se synem vloni. MUDr. Elena Tokošová, Ph.D. mi připadne velmi šikovná a bráchovi také.
Na oddělení operovali před cca 10ti lety moji prababičku se šedým zákalem - tenkrát běžná operace bez komplikací /stařenka měla přes 90 let.
Asi bude trochu záležet na typu operace, ale jelikož už mají akreditaci ke školení doktorů jinam, nebudou tam žádný vořezávátka Žádný strach - po operaci si oddechnete a budete "zírat"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.