Nejste přihlášen/a.
Hm už teď je mi zle z pomyšlení na 3 dny volna. Totiž studuju, jezdím do města kde bydlí i přítel ale když je víkend tak z vesnice kde žiju nic nejede. Takže budu celé 3 dny dřepět doma na vesnici na zadku učit se a čučet na bednu fakt už teď z toho mám depku. Prostě mi to štve místo abych byla s přítelem budu dřepět doma na zadku a užírat se vztekem že musím být doma. Nekopli byste do toho?!
Myvalku,je veliké umění se bavit i když jsem sám.Moje dcera žije na vesnici už mnoho let,přesto,že je to mestská holka,která si v mládí užívala až nad míru.A skutečně se neměla čas nudit.A mohu říci,že nemá ani televizi,tu přímo odmítá.Takže je to na tobě,jak si dokážeš najít zábavu i v malém místě.
JABRAKA
Co se týká toho kola - musíš si vybrat, co máš míň radši - buďto samotu nebo jízdu na kole. A pak se smířit s výsledkem, protože je to tvoje volba. Nebo ať přijede přítel za tebou? Nebo taky nesnáší jízdu na kole? A nebo pomáhej rodičům. Např. u nás na zahradě je pořád práce jak na kostele.
doplněno 29.04.09 20:38:Nebo když úplně všechno selže, tak začni hrát hry na počítači. To je žrout času jako blázen
A nemůžou tě tam třeba rodiče nebo někdo jinej hodit autem?
Tak nejed z vesnice, ale z mesta, kde studujes. Jestli je to to same mesto, kde je i pritel, tak nejezdi domu, ale rovnou tam zustan.
A nebo, at pritel prijede za Tebou.
Kde presne je problem? Akorat mi to zavani smesnyma vymluvama, jak nikam nemuset...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.