Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dokoukal jsem seriál Druhý dech. Docela mě to chytlo a je to fakt supr . Proto se ptám, jestli neznáte něco podobného? Český seriál nebo česko-slovenský. Nejlépe i ze stejných let.
Děkuji za váš čas.
Také zdravím!
Předem se omlouvám, že odpovídám i přes to, že ze seriálu Druhý dech jsem neviděl ani jeden díl a tak nevím, jaký druh seriálu máte rád, nicméně si dovolím doporučit Vám seriálové pecky, které mám sám ozkoušené.Mezi hororové sci-fi například seriál The Walking Dead, mezi takový zajímavý kriminální seriál s obrovským příběhem, akcí,vtipných hlášek a plno jiného, (avšak místy nereálného děje) řadím seriál Arrow.Dále můžu doporučit Dr.House, Breaking Bad,Spartacus.. Hezký den!
Pokud se vám líbí prostředí české vesnice, moc pěkný seriál byl Hraběnky. Citlivý, chytrý, nepředvídatelný. Ten se líbil mně. Zkuste ho. Uvidíte. Předpokládám, že seriál Chalupáři určitě znáte.
Z novějších mimo téma mohu doporučit Knick: Doktoři be/....
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.