Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Shakes & Fidget

Od: nekdo007* odpovědí: 1 změna:

Ahoj.

Vím, že to sem asi nepatří a bude tady plno negativních komentářů, ale to je mi jedno. Jde o to, že hraju hru Shakes & Fidget na serveru 13 a sháním někoho do svého cechu. Teprve začínám, hraju týden, mám lvl 15, ale moc by mi pomohlo, kdyby někdo z vás do mého cechu šel.

A aby to byla doopravdy otázka, na kterou se dá odpovědět, tak se teda ptám: Existuje nějaký trik, jak získat houbičky v úkolech? Cheaty totiž na tyhle internetové hry nejsou, takže by mě zajímalo, jak k nim přijít poctivě :D

Předem moc děkuju :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

shlaighter*
hodnocení

0x

Ajajaj... Houbičky.. Ona prokletá věc...

1.) Koupit je :) (to asi slyšet nechcete)

2.) Brát kratší úkoly- to chce trochu cviku, zjistit, kde by houba mohla být ;) + Každý den za 1. quest padne 1(to dříve nebylo) :)

3.) Cheaty? :D Tak zkuste v cechu do chatu napsat: /cheat

:D

(Pak obnovte stránku, nelekejte se ;) Ale zkuste to :D )

4.) Kompletovat album(pokud už máte :) )

5.) Najít si cech- ale pokud chcete cech řídit, je to na vás

6.) Zvyšovat hlavní atributy(Průzkumník: Obratnost, Výdrž ; Kouzelník: Inteligence, Výdrž ; Válečník: Síla, Výdrž)

Štěstí: War: Okolo 20% ; Kouzelník: Okolo 25% ; Průzkumník: Okolo 25%

Radí majitel účtů: lvl 261, lvl 182, lvl 131 a lvl 159 :) Takže myslím, že se na mne můžete spolehnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]