Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Já bych se chtěl zeptat, mám vysoký balkon 3 metry a potřeboval bych někdy slezt ven, nevíte co by bylo ideální na slezení?
na toto je nejhodnější žebřík..ale pokud bude ze slitin Al a bude trvale připraven pod balkónem, bude problém, žebřík nebude...bude u dobrého souseda, na AUKRU, v nejhorším případě ve sběrně barevných kovů...tak raději nějaký dřevěný, ale ne na dlouho, postupně degraduje a pak je problém... pád i ze dvou metrů není nic příjemného...lepší je od holky odejít dveřmi..
doplněno 23.01.15 14:38:pak ještě horolezecké lano...ale cesta zpátky bude problematická, pokud mezitím někdo lano vytáhne na balkon...
doplněno 23.01.15 14:40:ale chce to mít dobrou známku z tělocviku, alespoň ze šplhu po laně...
doplněno 23.01.15 14:58:reguied, výborně, to bude nejlepší; a k tomu doplnit UPS, co kdyby vypnuli elektřinu? a ještě v zimě...
3 metry není zas až tako vysoko. Napadá mě okap, ale bála bych se, aby se neurval. Jinak asi lano, uvázat to v domě za něco opravdu pevnýho, co vydrží tvou váhu. Před tím udělat na tom provazu velký uzly v nějakým rozumným rozestupu. A pak po tom laně slezeš. Jinak taky skočit, ale musel bys mít dole třeba kartonové krabice nebo nějakou matraci.
Tak buďto jste nezletilý, a rodiče Vás nechtějí v noci pouštět ven, nebo jste v nějakém zařízení, ale tam by byly vlastně mříže. Takže to bude ten první případ. A za těchto okolností bych lezení z balkonu nedoporučovala vůbec, neboť si můžete ublížit už při tom slézání, nebo Vám ublíží někdo venku. Já být Vámi, nikam bych nelezla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.