Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lezení z balkonu

Od: kalina odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

Já bych se chtěl zeptat, mám vysoký balkon 3 metry a potřeboval bych někdy slezt ven, nevíte co by bylo ideální na slezení?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

na toto je nejhodnější žebřík..ale pokud bude ze slitin Al a bude trvale připraven pod balkónem, bude problém, žebřík nebude...bude u dobrého souseda, na AUKRU, v nejhorším případě ve sběrně barevných kovů...tak raději nějaký dřevěný, ale ne na dlouho, postupně degraduje a pak je problém... pád i ze dvou metrů není nic příjemného...lepší je od holky odejít dveřmi..

doplněno 23.01.15 14:38:

pak ještě horolezecké lano...ale cesta zpátky bude problematická, pokud mezitím někdo lano vytáhne na balkon...

doplněno 23.01.15 14:40:

ale chce to mít dobrou známku z tělocviku, alespoň ze šplhu po laně...

doplněno 23.01.15 14:58:

reguied, výborně, to bude nejlepší; a k tomu doplnit UPS, co kdyby vypnuli elektřinu? a ještě v zimě...

pavelxx
hodnocení

No myslím kdyby nebyl žebřík

hodnocení

0x

3 metry není zas až tako vysoko. Napadá mě okap, ale bála bych se, aby se neurval. Jinak asi lano, uvázat to v domě za něco opravdu pevnýho, co vydrží tvou váhu. Před tím udělat na tom provazu velký uzly v nějakým rozumným rozestupu. A pak po tom laně slezeš. Jinak taky skočit, ale musel bys mít dole třeba kartonové krabice nebo nějakou matraci.

hodnocení

0x

teleskopický žebřík nezklame... jen ho nesmíte zapomenout uklidit...

doplněno 23.01.15 14:43:

případně udělat na balkoně konzoli a pověsit tam elektrický naviják.

Ovládání předělat na klíčenku a máte to bez šplhání, uklízení atd...

Lezení z balkonu
Lezení z balkonu #2

hodnocení

0x

Tak buďto jste nezletilý, a rodiče Vás nechtějí v noci pouštět ven, nebo jste v nějakém zařízení, ale tam by byly vlastně mříže. *vezen* Takže to bude ten první případ. A za těchto okolností bych lezení z balkonu nedoporučovala vůbec, neboť si můžete ublížit už při tom slézání, nebo Vám ublíží někdo venku. Já být Vámi, nikam bych nelezla.

myff
hodnocení

já jsem zletilý

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj zletilče. Ty dveře se jeví jako dost dobré řešení. Pokud tam, cokoliv necháš viset, tak ti po tom zase někdo vyleze nahoru. To by jsi nechtěl. Něco, z dálkovým ovládáním, by mohlo být jakési řešení. Magneti ti to sundají i bez dálkáče. Na to bacha.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]