Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpočet daně za hypotéku, kolik?

Od: klaban* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, přišlo mi z banky lejstro ohledně možnosti odpočtu základu daně z hypotečního úvěru. Je tam částka k odpočtu nějakých 28 tisíc.

Účetní chce smlouvu s bankou a výpis z katastru nemovitostí, ale za ten výpis se myslím platí 1000Kč tak se chci zeptat, zda se mi to vůbec vyplatí účetní dávat. Abych na katastru nevypláznul litra a z těch daní mi nevrátuili pětistovku :)

Díky

PS: daním a těmhletem účetním věcem nerozumím, tak proto se ptám.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Výpis z katastru stojí 50,- Kč za jednu stranu. To vás nezrujnuje. Běžně se tisknou 2 strany.

klaban*
hodnocení

No tak pokud to je 50Kč, tak to je ok já měl za to, že na katastru se za vše platí 1000Kč. Respektive když jsem stavěl barák, tak na katastru jsem kvůli všeljakým nesmyslným poplatkům nechal majlant

jaha

Platila jsem na katastru myslím 20 Kč za stránku, 50 Kč když to bylo s razítkem.

stonek*
hodnocení

0x

Přeplatek na dani budete mít zhruba kolem 4000Kč

klaban*

Díky, to mě zajímalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]